Sommaraktivitet med Elservice!

Igår hade vi sommaravslutning med Elservice. Vi jobbar på en vecka till och stänger sen igen i tre veckor men igår gick två av de anställda på semester så då passade vi på och körde lite  sommarmys sista kvällen som hela gänget innan de blir många veckors olika konstellationer innan full trupp är tillbaka igen i höst. 

Vi jobbade halvdag till lunch och sen kl 12 gjorde vi oss redo på cyklar för att tillbringa eftermiddagen med en "överraskningsaktivitet". 

(null)

Johan hade köpt SUPar till alla anställda som en sommarpresent och det var alltså det som var eftermiddagens aktivitet. Det såg så vansinnigt roligt ut men jag hade alldeles för ont för att våga ge mig ut. När jag redan har smärtpåslag (högre än "vanligt") så triggas smärtan väldigt mycket av både rörelse och kyla så jag fick snällt sitta på bryggan och heja på. Det är dagar som dessa som den där sorgen liksom smyger sig in under skinnet lite extra… Varför ska jag behöva ha det så här? 

(null)

Jag fick mig dock exakt 2763 goda skratt åt killarna (med betoning på ÅT och inte med hahaha) så jag hade det bra ändå. 

(null)

Kl 16 kom allas respektive och så träffades vi hos svärisarna. De ville bjuda alla på middag eftersom de nu båda gått i pension. Så fint av dem <3 

(null)

Vi hade en supermysig kväll hela gänget med både middag och 7-kamp. Vi kom hem 01.30 och det mina damer och herrar är sent för att vara oss nu för tiden! En väldigt mysig dag och kväll med andra ord! 

(null)

Inte Johans bästa bild ofc men den var ju tvungen att publiceras ändå… JISSES!! Det är svårt att ta in att dessa två underbara och otroligt vackra prinsessor är våra! <3 <3 

(null)

(null)

(null)

Tack alla på Elservice för en mysig sommaravslutning! Det är roligt att vara en del av företaget.