Smygehuk och Kåseberga!

Våran underbara semester-turné fortsätter. Jag brukar ju ha svårt för att vara i nuet och njuta här och nu men jag jag tror att jag börjar närma mig. Vi njuter massor <3 Igår var vi till Sveriges sydligaste punkt; Smygehuk, och sen åkte vi vidare till Kåseberga. Vi hittade en jättemysig liten vik där vi åt middag och sen promenerade vi tillbaka till husbilen över kullarna. Idag promenerade vi upp till Ales-stenar och utsikten där uppe var otroligt mäktig. Nu har vi hoppat in i husbilen och är på väg till Kivik. Vi får se vart vi hamnar över natten. Det är så mysigt att bara ta dagen som den kommer; Inget planerat eller bokat, inte för uppstyrt utan bara enkelt och på känsla. Det passar oss alldeles ypperligt! 

Våra underbara och fina tjejer <3 

(null)

Så vackert! 

(null)

Dom är väldigt snälla mot varandra för det mesta men oj vad de kan ryka ihop också haha! 

(null)

Smygehuks fyr

(null)

Vi gick hela vägen upp till toppen. "Oj. Penna! Oj penna!" (Oj spännande, oj spännande) sa Belle hela vägen upp, varenda trappsteg haha. Älsklingen! 

(null)

(null)

(null)

Sydligaste punkten i Sverige. 

(null)

(null)

Middag i mysiga hamnen i Kåseberga

(null)

(null)

(null)

(null)

"Mamma och pappa!" sa Lily plötsligt med bestämd röst när vi kom tillbaka till husbilen. "Vi har ju glömt att äta glass idag! Det måste vi ju göra!" Vi har bestämt att vi ska äta glass varje dag på sommarlovet. Faktum var att vi faktiskt hade ätit en glass igår redan, men vi låtsades inte om det utan åt glass en gång till. Man kan aldrig få för mycket av det goda! Ellerrrr…? 

(null)