Skanör/Falsterbo

Vi fortsätter att njuta av livet. Jag har klivit på ganska tung medicinering för jag har haft väldigt, väldigt ont och har knappt fungerat så det är helt klart ett vidrigt smärtskov jag befinner mig i, men jag "unnar mig" mer medicinering för att kunna vara igång och njuta av lite semester tillsammans hela lilla familjen. Ska jag vara ärlig så är det inte mig själv jag tänker på i första hand utan jag tänker först och främst på tjejerna. Jag hade knappt kunnat vart uppe med smärtnivån just nu och jag vill inte att Lily och Belles sommarlov ska spenderas så och att det ska vara minnet av deras somrar. 

Men jisses vilken magisk dag vi har haft. Nu använder jag ordet magiskt två dagar i rad men det är det som bäst beskriver hur vi har det just nu. 
Så. Himla. Mysigt.

Vi är nere vid Skanör/Falsterbo och har hittat den mysigaste ställplatsen. Utsikten är fantastisk över Öresundsbron och havet. 

Cykelturen till stranden idag var dessutom ren och skär lycka för mig och Johan som älskar fina hus. Vi lyckades halka in på gräddhyllans gräddhylla och husen var det sjukaste man sett på länge. Så galet fina! Vi cyklade runt där och njöt av att titta på alla husen. 

(null)

(null)

(null)     

(null)

(null)

När barnen somnat tog vi med oss täcken och godisskålen upp på husbilstaket och tittade på solnedgången. Så mysigt !<3 

(null)

(null)

(null)

Tänk att vi ska få sova till den här magiska utsikten inatt. Tacksam. 

(null)