Belle 2 år!

Det var en taggad tjej som gick och la sig i fredags kväll.. Eller taggade tjejer om jag ska vara ärlig. Lily var nog precis lika taggad på att få gå upp och ge Belle paket och sjunga för henne som Belle var på att fylla år. "Två år!" sprang Belle runt och sa hela kvällen… och visade upp fem fingrar, haha! 

Två år med dig älskade unge och livet blir bara bättre och bättre för varje dag som går. Vi älskar dig så otroligt mycket och vi är så glada att du kom och gjorde våran familj komplett för två år sedan. Du är familjens lilla charmtroll och retsticka i ett och du är en typisk lillasyster som följer Lily som om livet vore en enda följa-John-lek men som samtidigt skriker rakt ut helt utan anledning för att vi ska komma till räddning och ge Lily skulden så fort du inte får som du vill. Du är envis, otroligt rolig, snäll, väldigt omtänksam och vår alldeles egna lilla Alfons som ständigt ska ha koll på att "rätt sak alltid hamnar på rätt plats!" Tack för de bästa (och tuffaste) två åren i mitt liv. Jag älskar att få vara eran mamma <3 

(null)

(null)

Kvällen innan, precis när vi skulle gå och sova, så kom Lily plötsligt fram till mig när vi borstade tänderna och viskade lite försiktigt. "Mamma! Jag har inte fixat och slagit in någon present till Belle ifrån mig!" Mitt hjärta sprack i tusen bitar och jag ångrade så mycket att jag inte hade involverat Lily i paketen. Jag sa tillslut att jag hade hjälpt henne att slå in paketen från Lily men att hon skulle få skriva på dom innan vi gick och sjöng för Belle på morgonen. Nästa år är det jag och Lily som ger oss ut på paketjakt tillsammans <3 Det är iaf fint att hon redan fått in känslan av att faktiskt vilja ge och inte bara få.