Trött älskling!

Det var en trött Lily som jag skjutsade till förskolan idag (tillsammans med Belle såklart). Lily har varit lite extra trött den senaste tiden men hon är inte sjuk eller något i övrigt. Det är svårast i hjärtat att skjutsa iväg henne till förskolan när hon är så trött men man kan ju inte ha henne hemma i flera veckor bara för att hon är lite trött? Dessutom säger de på förskolan att det är full fart på henne där på dagarna så det kanske bara är vintern, mörkret och allt allmänt som gör henne lite seg - precis som man själv kan bli under vinterhalvåret. 

Finaste gullungen i kläder ifrån när jag var liten. Ahh det är så roligt med alla kläder från när vi var små. Tänk att de liksom fortfarande kan användas 30 år senare?! 
 

(null)

Jag hade bara lagt undan lite kläder ifrån när tjejerna var minisar; typ första kläderna som de åkte hem i från BB och några andra favoriter. Men om jag ändrat mig nu? Hell yeah. Jag har sparat två flyttkartonger med kläder hittills och då är tjejerna ganska små fortfarande. Vi måste nog flytta till större hus ju äldre dom blir. Crazy lady har huset fullt med barnkläder som ska sparas till eventuella barnbarn... Well. En dag kommer de förhoppningsvis att tacka mig.