Torsdag

Idag har jag haft en väldigt jobbig smärtsam dag på insidan (det är fortfarande mycket bättre än tidigare men när det passerar 5 på VAS så börjar man fundera lite extra...) men utsidan har åtminstone haft det väldigt bra på kontoret. 

Min enda son blev fyrbent men så kan det bli <3 Världens bästa fyrbenta son är han iaf våran underbara Hugo. 

(null)

Jag kom hem till ett nystädat hem och den känslan är alltid lika underbar. Men skotta fanns det kvar att göra minsann... Jisses vad snö det har kommit (för att vara mellan-Sverige haha). Jag kom precis in efter 40 min skottning och det kan låta konstigt men jag älskar att skotta snö. Skulle jag skriva en sån här kompislista som man fyllde i till varandra när man var yngre så skulle det defintivt platsa in under kategorin ’intressen’. "Resa, umgås med människor som betyder mycket för mig, rusta och fixa, resa (igen, bara för att det är det absolut bästa som finns) och skotta snö." Där har ni en fulländad intresselista haha. Det är något särskilt med det men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är. 

Den här jackan hörni... Årets bästa köp och särskilt nu när vi faktiskt fick en vinter i år!
Jackan må vara omdiskuterad och den har varit ämne för humor och förlöjligande på många sätt - men skratta ni. Jag fryser iaf inte! Hahaha. 

(null)