Lilys 3-års kalas!

Jag har aldrig sett Lily så lycklig som hon var igår. Hon lyser alltid som en sol när hon vaknar på morgonen men när vi väckte henne med ljus, sång och paket på morgonen så lös hon som hela solsystemet. Hon var såå glad och taggad! "Idag är det min födelsedag!!" sa hon lyckligt och sprack upp i det största smilet någonsin så fort vi hade sjungit klart! Åh vad jag älskar att ha barn <3 Man får liksom uppleva allt en gång till fast på nytt och ännu bättre eftersom det blir dubbel glädje när det är ens barn som är lyckliga. 

Vi hade verkligen en så mysig dag igår och hon blev så bortskämd av allihopa med både kärlek och presenter. Hon somnade som världens lyckligaste 3-åring. Jag brukar alltid gå igenom dagen med barnen vid läggning innan de ska sova och igår var (trots presenter och allt) det bästa när vi sjöng för henne på morgonen "och det var väldigt roligt att morbror var med!" <3 

Här kommer hennes kalasdag i bilder:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Wilton och Vidar hade gjort ett eget paket till Lily. Gullisarna! 

(null)

Lily kramade Wilton och tackade honom för teckningen och då hakade "svansen" på och kramades lite hon också haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Så gullig liten kundvagn och affär som hon fick. Succé. 

(null)

(null)

Älsklingar!!! 

(null)

(null)

Matti tog tag i att skruva ihop Lilys present (vi har en liten grej att det man ger får man också skruva ihop haha) och alla barnen hamnade vid honom medans jag, musch och Johan fick äta lunch i lugn och ro haha. Man riktigt ser hur han trivs <3 

(null)

Någon i Östhammar som ska ha kalas de närmsta dagarna? Kom och hämta ballongerna (alla sitter fast i en lina så de är lätta att ta med sig) och "jirlangen" med Happy Birthday. Det är bättre om det kommer till användning än att det bara slängs. 

(null)

Lyckliga, spralliga, tokiga 3-åring!! <3 <3 <3 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hur gullig liten affär? 

(null)     

(null)

Tack till alla som kom och gjorde Lilys födelsedag så fin trots allt just nu och tusen tack igen för alla fina presenter.