Leo X3

Idag var vi omedvetet leotjejer alla tre. Jag försökte få på Johan en leopardskjorta i morse också men han var inte särskilt på... skoooja. Ska jag vara ärlig så är det dag tre i min outfit och tjejernas outfit är även det bara en slump att det blev lika leo på båda två men jag kan ju åtminstone låtsats att jag jobbat fram detta som en trevlig torsdags-matchy-matchy. 

(null)

När vi kom hem efter hämtningen så drog jag igång och skottade uppfarten medans barnen tittade på Bamse och Johan lagade mat. Jag är fortfarande nitisk med tv och vill helst att de knappt ska titta på tv alls men där tycker jag och Johan olika och vissa punkter får man helt enkelt ge med sig på. Men idag var det faktiskt mitt förslag att dra igång lite Bamse direkt efter hämtningen. Lily var väldigt trött när hon kom hem så det var hon värd efter en heldags bus och lek på förskolan. Man märker att första förskoleveckan tillbaka efter jullov tar på krafterna. 

(null)

(null)

Ikväll är jag så sugen på popcorn, chips, massa tända ljus, en stor filt i soffan och filmmys i världens bästa famn <3 It’s a date!