Kebab gegga och 5:e månaden!

Jag är så himla sänkt av den nya medicinen så det är helt galet. Jag som alltid har haft svårt att sova och knappt ens kan sova på nätterna kan somna i soffan eller när som helst nu. Jag somnar aldrig i soffan annars på kvällarna men nu är problemet lite mer att hålla sig vaken. Nap i soffan ikväll, check. Fast jag tror ändå att huvudvärken, blodtrycksfallen och synrubbningarna tar alla rekord. 

Barnen sover hos deras farmor och farfar inatt så jag och Johan åt kebabtallrik i soffan till middag. 

Johans vs...

(null)

... min. Jag är väldigt noga med att saker inte får blandas för mycket när man äter och jag får lite smått panik när jag ser Johans gegga med sås på pommesen. Pommes får det under inga som helst omständigheter komma sås på. Dessutom har jag svårt för att blanda sallad med mat när man äter. Sallad och mat i samma tugga, nej nej nej. Men ännu värre: Dricka samtidigt som man har mat kvar i munnen. PANIK haha! Tänk att folk gör så?? 

(null)

Kvällens gotta blev en favorit i repris ifrån gårdagen. Det är verkligen så gott med frukt och sånt... men jag skulle ljuga om jag sa att det är godare än "onyttigt" gotta. 

(null)

Jag ser fortfarande ut att vara gravid i 5:e månaden - det blir ju alltid så när jag får mer ont av någon anledning. Så vansinnigt svälld! Där har man ju en klar fördel med att faktiskt inte ha någon livmoder längre. Man slipper spekulationerna om man är gravid eller inte.. Det är nog det som är det absolut jobbigast med att bli så här sjukt svälld. Man vet att folk bara tänker en enda sak när en kvinnas mage ser större ut och det tyckte jag var jättejobbigt när jag fått beskedet om att jag förmodligen inte skulle kunna få några barn. En skämtsam kommentar om att "är du gravid eller?" kan faktiskt svida mer än vad folk tror för man har ingen aning om vilken situation den personen är i "bakom fasaden" så att säga. 

Vilken konstig mix det blev av innehåll i detta inlägg. Jaja. Nu ska vi hoppa in i duschen och sen gå upp och kolla på en serie. Hoppas ni haft en fin torsdag! Kram 

(null)Matti

❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson