Lillesyrran blir stor!

Vi behövde fly hemmet i ett par timmar på förmiddagen för att världens bästa städ skulle komma och göra magi med hemmet igen. Jag tror att vi har haft hemstäd i ett halvår nu och det är bland det bästa besluten vi har tagit. De kommer varje vecka och det är så otroligt skönt att släppa det "måstet" helt. 
Jag och Belle (Hugo var också med från början men han protesterade så mycket så vi gick förbi och lämnade honom på kontoret) tog en två timmars lång promenad och jag känner det i varenda liten muskel i min kropp. Jag tror att vi gav oss ut lite för tidigt på dagen för snöröjningen hade inte hunnit med... Att dra vagnen idag var som att skjuta ett traktordäck framför sig på vissa ställen för vagnen sjönk igenom snön överallt pga plusgraderna och allt vatten som rinner överallt. Galet. Mot slutet av promenaden så kom det en traktor för att ploga och han svängde in framför mig och plogade den biten först. Så gulligt. Han måste ha sett min kamp haha. 
Det var längesedan jag skrapade ihop en mils promenad pga operationer och allt så jag kommer bergis ha träningsvärk imorgon. Detta var ju inte "bara" en mils promenad utan ett helt mördarträningspass! 

Älskling!!! <3

(null)

Jag insåg idag att Belle har ett nytt fritidsintresse: fågelskådning. Vi stod där och tittade hur länge som helst och hon ville inte alls gå därifrån. 

(null)

Vi stannade och tittade på änderna ett bra tag nere vid vattnet och när vi gick därifrån så sa jag att "vi får kolla på änderna i boken hemma och se om vi hittar dem". 
Så fort vi kommit hem så sprang Belle in i lekrummet och hämtade en bok och var så himla ivrig och pekade och grejade men jag fattade inte först... Jag ba: "Absolut Belle vi kan läsa bok men först ska vi äta lite lunch!" ... men sen förstod jag!! Vi skulle ju hitta änderna i boken!! Aah hon blir så stor denna lilla tjej! 
Så där gjorde jag alltid med Lily när vi promenerade. Såg vi en grävmaskin så sa jag att vi skulle hitta den i böckerna sen när vi kom hem, men med andra barnet så är det så mycket som blir annorlunda för Belle får ju oftast liksom bara följa med. Jag är dock helt säker på att båda sätten är bra. Småsyskon blir ju obviosly människor de också tillslut haha! 

(null)

Dagens dreamteam. 
Det är såå mysigt att få hänga med ett barn i taget ibland <3 

(null)