Biverkningar in my ass.

Jag har äntligen tagit tag i det här med att redigera vloggen som är en månad/2 veckor gammal ish. Jag har lite kvar att redigera så den kommer väl om några veckor om det fortsätter i den här takten haha. Nej då, jag ska försöka prioritera den! 

Annars då? Den nya medicinen funkar ganska bra på smärtan (väldigt positivt!) men funkar katastrof på allt annat så just nu tvivlar jag på om det över huvud taget ens är värt att fortsätta trappa upp och kämpa vidare. Man brukar ju säga att man ska ge det ett par månader från att man är uppe i full dos och jag är inte ens där ännu. Kämpa! 
Biverkningarna är extrema och det är jobbigt att inte vara sig själv. Smärta kan jag liksom vid det här laget men alla dessa biverkningar är "nya" och det är ganska påfrestande...
Min syn är helt fucked och jag ser typ dubbelt hela tiden, det svartnar så fort jag reser mig, min puls är ständigt över 100, jag har inte kontroll över kroppen utan tappar saker eller typ slår till saker hela tiden för att händerna lever sitt egna liv, jag har huvudvärkens huvudvärk, extrem trötthet, jag säger helt fel ord när jag pratar, jag kan knappt läsa en sida i en bok förrän jag har tappat tråden helt och har glömt vad jag precis har läst och detsamma gäller även när man pratar. Sen ser jag helt död ut i ögonen. Och sen kommer vi till de mer psykiska bitarna. Aggressionerna som jag känner inombords är inte att leka med, jag har ständigt kryp i kroppen, frustrationen är total hela tiden för ingenting, dåligt tålamod och jag känner inte alls igen mig själv på väldigt många plan ... MEN annars lever livet hörni. Haha. 

(null)

(null)

Det är fredag idag och ikväll väntar vi några vänner över på middag och lekrace. Så mysigt! Älskar helg så mycket. Älskar att ha Johan hemma och kunna maxa tiden tillsammans hela lilla familjen. Trevlig helg allesammans! 

Bullmamman.se

Men hur vacker?🙈😍❤️

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson