Im in lego-heaven!

Det här med duplo-Lego hörni. Vi lekte ju extremt mycket med det när vi var små men utbudet har ju klättrat några grader om man säger så. Jag är tyvärr ingen jätte lekmamma men sedan Lego kom in i vårt lekrum så är det helt plötsligt SJUKT roligt att leka!!! 
Det nördigaste tv-programmet jag vet är det där programmet när vuxna bygger med Lego... men hörni... även jag kan ändra åsikt. För första gången i livet så har jag åtminstone liite (visserligen med betoning på lite men ändå) förståelse för vuxna som fortsätter leka och bygga med Lego trots att åren tickar iväg. 

Detta fina duplo-paket kom på posten idag. Lily fick det av sin finaste gudmor (my SIS i LA) i 3-års present. Det blev lekrace deluxe här hemma ikväll som ni kanske förstår. 

(null)

Jag försöker alltid att få barnen att leka i lekrummet (det uppnås väldigt sällan för det är roligare att leka överallt men grundidén är åtminstone så). Jag gillar inte det här med att städa hela huset på leksaker varje kväll när det faktiskt finns ett stort lekrum att leka i. Sparkcyklar, radiostyrd bil och alla såna där stora saker - självklart. Men att tömma bollhavet i hela huset - njaa. Men när jag igår sa att vi skulle leka med Lego i vardagsrummet så tittade Lily lite konstigt på mig och sa: "Ska vi leka med alla små saker här ute?" Det slog mig att jag gick rakt emot vad jag själv försöker uppnå utan att ens tänka på det... Tur att man kan rädda upp det. "Ja idag är vi lite busiga tycker jag!" Och vips så blev det ännu roligare att leka tyckte Lily haha. 

(null)

Bullmamman.se

Pjuuh, då är våra saker safe nu då. Vi behöver inte längre gå och vara oroliga för att du ska sno med massa leksaker i dina stora tröjor och fickor😅😂

Svar: Paniken som infann sig när jag trodde det var sant..... 😳😂😂🤦🏼‍♀️
Evelina Nilsson