Friyay!

Det är inte många dagar som Lily säger att hon inte vill åka till förskolan. Nästan alltid är hon taggad på att åka dit och leka med alla sina kompisar, men inte idag... 
Belle behövde ju vara hemma sina 48h från förskolan (trots att vi inte sett en skymt av dålig mage sedan vi hämtade hem henne i onsdags så det tyder ju helt klart på att det var något hon fått i sig eftersom det försvann lika snabbt som det kom) så Belle behövde ju vara hemma idag, och när Lily skulle åka till förskolan och verkligen inte ville så hade jag inte hjärta att tvinga iväg henne. Johans blick när jag plötsligt sa att "Ok Lily, du får väl vara hemma idag med oss!" var ungefär likadan som jag kan tänka mig att min var ut när jag hörde Johan säga "Absolut, jag beställer hem lite badfärg om du vill ha det!" Ibland får man faktiskt ta egna beslut utan att behöva rådfråga sin andra hälft stup i kvarten. 

Vi har haft en magisk dag tillsammans jag och tjejerna. Vi började dagen med att promenera till BVC för 1,5 års kontroll och lite vaccin. Dom är ju bara för underbara där på BVC <3 Allt gick jättebra och vi stannade en snabbis på affären på vägen hem för att köpa med oss lite lunch. 

(null)

(null)

Efter lunch blev det frukt till efterrätt och sen gick vi upp för att vila lite. "Men mamma! Jag vill inte sova, jag sover ju inte på dagen!" sa Lily när jag sa att det var dags för nap. "Nej men du behöver inte sova men du kan väl hjälpa mig att lägga Belle?" frågade jag lite listigt - jag märkte att hon faktiskt var jättetrött och jag var helt bergis på att hon skulle somna, trots att hon mycket riktigt aldrig sover på dagarna längre och inte har gjort det på säkert 6 mån. "Ja det kan jag! Jag kan sjunga lite för henne så kan vi stora tjejer gå upp sen när Belle-bus somnat!" En mamma känner sina barn brukar man säga... gissa vem som somnade först nynnandes på Blinka lilla stjärna. 

(null)

Efter vilan på 75 min så lekte vi inne ett tag innan vi drog på oss kläderna och gick ut igen. Jag hann gå många varv i lekparken och tycka synd om någon som obviously hade klivit i hundskit av märkena i snön att döma - tills jag insåg att det var jag själv. Kände mig ganska dum haha. 

ÄLSKADE UNGAR!!!! <3 <3

(null)

Väl inne igen så körde vi duplo-lekrace på hela 2 h. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte blev lite frustrerad när barnen kommer och river det som jag precis byggt haha. Aah duplo hörni - köp köp köp! 

(null)

(null)

Vi hann med ett litet besök till tjejernas moster i LA också. Vi flög dit och när vi var framme så tog de på sig baddräkterna och så hoppade de och simmade i deras pool ända tills Johan kom hem med pizza till fredagsmyset. Längtar ihjäl mig tills vi kan åka till LA irl och hänga med my sis och hennes Dan. Tänk att vi inte setts på över ett år!!!

(null)

(null)


Joppla

Typ det gulligaste NÅGONSIN!!!! Åh, tänk när dom hoppar i våran pool istället. 😍❤️ LÄNGTAR SÖNDER EFTER ER!!!!

Svar: Vi längtar sönder också!! ♥️♥️ Vad är ett bollhav mot den verkliga poolen liksom? 🤷🏼‍♀️
Evelina Nilsson