Hejdå 1,5 dm hår!

Idag var det äntligen dags för frisören. Jag går ju till frisören en gång per år/vartannat år ungefär så förvandlingen blir ju oftast stor -och så även idag. Jag har ju tjatat om hur less jag varit på mitt långa hår (även om det är fint när det är stylat men hur ofta gör man det??) så idag rök ganska mycket på längden. Jag har väldigt tjockt hår så allt tar så lång tid med håret men förhoppningsvis blir det lite mer lättarbetat nu. 

Jag fick presentkort hos en frisör här i Östhammar av finaste, bästa boyfriend när jag kom hem efter sjukhusbesöket/operationen för två månader sedan som en välkommen hem present. Hur underbar är inte min Johan?? <3 <3 Tack älskling för att du alltid skämmer bort mig med så mycket kärlek! 

(null)

(null)

(null)


Bullmamman.se

Sjukt snyggt ju!😍😍

Svar: Visst? 😍🌟
Evelina Nilsson

Joppla

Jag känner rent spontant såhär att går det inte att skänka bort den där 1,5 till bättre behövande?! Jag ställer mig gärna i kön! Hur kan två systrar få superhår ner till midjan och så tjockt att de klagar över hur lång tid det tar att föna, medan jag knappt föna det alls för att försöka skydda de få hårstråna jag har?!?! 🙈😝

(Älskar hur jag klippte håret i page för att jag ”ville testa något nytt” och den här ”Victoria Beckham stilen är ju så cool,” men egentligen var det typ ett desperat försök att få lika friskt, långt fint hår som er😜😝😂😂😂😂)

Svar: Vilken tur för dig att jag tänkte på dig precis innan jag skulle gå och frågade om jag kunde ta med mig håret som låg på golvet för att skicka till min syster som bor i LA.. ”Jag vet hur gärna hon vill ha det så hon kommer bli jätteglad!” 😝😝
Evelina Nilsson