Akademiska!

Idag har jag spenderat halva dagen på Akademiska känns det som. Kl 10-13 har jag varit där för läkarbesök och lite kontroller etc. Jag har fått en ny läkare till samlingen (på en "ny" avdelning) och han var superbra så det var skönt. Det väntar en hel del nytt framöver som jag hoppas att kan förbättra min livskvalitet på alla plan men det verkar lovande så jag hoppas att det är det också. 

Tänk om 20 år när våra barn och barnbarn sitter och tittar på gamla bilder och tycker att det är konstigt att vi hade ansiktsmasker hela tiden..

(null)

(null)

Om ni kollar riktigt riktigt noga så ser ni att jag har lite (med betoning på lite) rosa i längderna.. Det syns bara i vissa ljus (man måste ju börja försiktigt haha). Frisören beställde hem en rosa färg till mig så att jag kan fortsätta mixtra lite hemma och öka på det efter mod haha. Jag fick feeling och ville ha lite pastellrosa hår (30-års kris???) så vi får väl se om jag vågar mig på lite mer framöver. 

(null)

När jag precis var klar på sjukhuset så ringde förskolan och sa att Belle behövde åka hem. Jag behöver väl inte gå in på några detaljer men måendemässigt var hon pigg och som vanligt så jag tror bara att hon hade fått i sig något tokigt och reagerade på det (ok nu blev det ändå tydligt enough så jag skriver det rakt ut istället - hon hade bajjasjuka). Hon reagerar väldigt starkt på vissa saker och igår fick hon tag på lite chokladtomte hemma och det var bergis det. Men vi får väl bara vänta ut 48 h-regeln och sen ta helg och nya tag nästa vecka! 

Johan hämtade upp tjejerna och tog med sig dem till jobbet och så hämtade jag upp dem där så fort jag var tillbaka i Östhammar. 

(null)

De älskar att hänga där så det är ju positivt. "Mamma snälla kan vi inte få jobba liite längre?" sa Lily så fort jag kom dit haha. 

(null)

Coolaste brudarna i finaste Adidas-dressarna som de fick från pappa och Maria i julklapp. Så underbara och glada färger! 

(null)

Jag mår fortsatt extremt dåligt på nya medicinen men jag försöker se ljuset i tunneln om sisådär 1-2 månader (förhoppningsvis långt tidigare än så men hellre blir jag positivt överraskad). Så fort jag lagt barnen ikväll så drog jag på mig pyjamasen och bäddade ner mig i sängen. Feberkänslan, tröttheten, synrubbningarna, tinnitusen och huvudvärken är värst idag. Hoppas jag kan somna tidigt och får sova gott inatt så vaknar jag nog som en ny människa imorgon. Det är åtminstone det som är målet och så länge det finns hopp finns det liv sägs det! 

Hoppas allt är bra med er. Kram och god natt! 
Anonym

Superfint blev håret 😍👌 /Pilla

Svar: Åh tack gulliga! Hoppas allt är bra med dig och killarna 🌟
Evelina Nilsson