#goals

Dagarna tickar på här hemma. Fina Mami kom på besök några timmar på eftermiddagen och jag önskar att ni hade fått se barnens lycka när hon och jag dök upp på förskolan för att hämta hem tjejerna kl 14. Lily sprack upp i det största leendet på länge när hon fick syn på sin mormor och Belle skrek av lycka. Gulligt. Så blir det när man inte setts på väldigt länge. 
Vi körde lekrace i lekrummet med Duplo, massa shopping i affären och så lekte vi förskola (Lilys nya påhitt). Till eftermiddagsfika blev det semlor (jag har ätit 3 semlor idag och tro det eller ej men den sista för dagen var precis lika god som den första haha). 
Mami åkte hemåt igen kl 16 och en halvtimme senare kom Johan hem med kebabtallrik till middag. 

Jag vet inte varför jag blivit så sentimental kring family den senaste tiden (eller jo det vet jag nog förresten...) men gud vad jag älskar min egna lilla familj så mycket. Är det något som jag önskar av hela mitt hjärta så är det livslång kärlek och kärnfamilj for life <3 

"Belle!! Pappa kommer hem nu!!" ropade Lily lyckligt och uppspelt. *sprang och tog Belle i handen och drog med sig henne till ytterdörren* "Pappa!! Pappa!!!" ropade Lily sen och så stod de där och hoppade av lycka tills han kom och gav dem en bamsekram. Världens bästa pappa till världens bästa barn och jag har världens bästa alldeles egna lilla familj. 

(null)

(null)

(null)