Vi har blivit med fyrhjuling!

Igår hade vi en supermysig dag. Barnen är så pirriga på morgonen när kusinerna sover över och lyckan när de kommer in efter en natt på varsitt håll är återigen total. Lek, frukost, lek, lek stod på schemat tills det var dags att klä på sig och gå ut för lite äventyr. 

(null)

Johans senaste spontanköp är en fyrhjuling. Jag fick en snap i början på veckan där det var en bild i backspegeln från hans bil och så stod det: "gissa vad jag har på släpvagnen!" Och efter lite klurande så såg jag att det måste vara en fyrhjuling. Jag dog haha. Det var sjukt roligt att han köpt en fyrhjuling för jag älskar sånt där men det roligaste var nog ändå att han är den mest spontana människan jag vet när det gäller att gå på feeling. Han är både så himla dryg och helt underbar på samma gång <3 Så nu blir det fyrhjulingsäventyr i fortsättningen. 

Vi hade iaf en jättemysig förmiddag med fyrhjulingen! Barnen åkte snowracer bakom fyrhjulingen och turades om att "köra". Wilton ville absolut inte gå av fyrhjulingen när det var dags att åka hem igen haha. 
 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När vi kom hem igen blev det lunch och sen gick vi alla och la oss och sov i 1,5 h. Så sjukt skönt. 

När vi vaknat efter napen så slängde jag och musch ihop en lördags-skattjakt till barnen. Dom älskade det så mycket. "Kan vi göra det igen, snälla?" sa Lily och Wilton så fort de hade hittat skatten och skattjakten var över och Belle och Vidar skrek av lycka när skatten hittades. Det är så roligt att se hur Belle och Vidar förstår så mycket nu. De är liksom helt med i matchen och hakar på allt som storasyskonen gör. 

(null)

(null)

(null)

Till middag blev det burgare från NYC och det var lika gott som alltid. 

(null)

Efter lite bad, pyjamas och Bolibompa så blev det lite körning med tjejernas bil innan familjen M&M åkte hemåt. 

(null)

Tack finaste ni för en så mysig helg! Jag längtar redan efter killarna men det är väl så det är att vara moster antar jag <3