Sunny side up!

Vi hade ännu en mysig helgdag igår. Vi gick som vanligt upp och åt nybakt bröd till frukost. Även det är något som Lily ser fram emot med helg. "Imorgon när vi vaknar ska vi baka pappa!" sa Lily när vi skulle gå och sova. Gullunge. 

(null)

Det var så fint väder igår. Vi var ute länge och njöt av vädret. Jag och Belle tog en promenad när hon skulle sova och när vi kom hem så var det dags för lunch. 

Jag fick tips av min vän Sandra att vi skulle göra färgglada is-ballonger (vatten och karamellfärg i ballonger, lägg ut dem tills de fryst och sen ta bort ballongen) i veckan och det tyckte barnen var roligt. De blev så fina! 

(null)

Sleeping beauty

(null)

Det var så skönt i solen mot väggen hemma. 

(null)

Alltså denna unge? Älskar älskar älskar dig så mycket. 

(null)

Igår kväll var vi till Öregrund och åt middag tillsammans med några vänner. Vi hade bokat bord till kl 17 och njöt av god mat och gott sällskap tills Hummelgrund stängde strax efter kl 20.

(null)

(null)

(null)

Vi följde med Martin och Susanna hem efter middagen och vi blev kvar där tills klockan var 01. Vi hade så trevligt och mysigt. Vi satt och pratade i flera timmar och kvällen avslutades med Yatzy. Tack för en mysig kväll! 

Love you bästa! <3 

(null)