Sunday

Lily vaknade kl 6 imorse och hon låg och viskade om allt möjligt ett bra tag men så tillslut viskade hon "mamma, ska vi gå upp bara du och jag utan pojkar och småtjejer?" och jag kände att hon sålde in det ganska bra. Det var done deal hur trött jag än var (jag somnade ganska sent igår pga ökade smärtor igen... attans). Vi gick upp, tände ljus, myste ner oss i soffan och tittade på Bamse och häxans dotter. Älskade, finaste dotter <3

När den andra halvan av familjen vaknade 1,5 h senare så blev det dunderhelgfrukost. Johan gjorde supergoda American pancakes. Vaniljkvarg, hallon och ICAs duokräm på pannkakorna - mums!! Jag gillar nutella också men denna duokräm är 1000ggr godare. 

(null)

Sen blev det på med kläder och ut i solen för snöskottning, pulkaåkning och bara allmänt utehäng. Vilket fantastiskt väder Sverige bjuder på helt plötsligt efter en månads brist på sol där i december. Åh vad vi njuter av ljus!! 

(null)

I eftermiddags kom pappa och Maria hit lagom tills brors match började kl 15. Så himla mysigt att få hänga lite <3 Efter matchen blev det hamburgare till middag och nu sover barnen sött i sina sängar. 

Johan var och hämtade ut sitt nya körkort i em och av en slump så jämförde Johan och pappa sina körkort. Helt plötsligt fick Johan syn på hela långa raden av bokstäver som pappa hade längst ner på sitt körkort och så kollade han lite snopet på sitt egna där det bara var några få bokstäver... Och nu kan man ju kanske räkna ut med arslet vad Johan gör as we speak... Pluggar körkortsfrågor. "Jag tror nästan att jag måste boka in mig på lite uppkörningar för olika körkort, det kan ju vara bra att ha sånt där..." ! Ahahaha. Så himla dryg! 

Hoppas att ni haft en lika härlig helg som oss. Kram på er!