Mitt-i-veckan-update!

- Varning för MYCKET starka bilder. 
Känsliga tittare varnas!!! -  

Ni som ser, ni ser.... Eller snarare; finns det någon som inte ser? Ahahah! 

(null)

(Åh snälla säg att ni förstår ironi ännu en gång hahaha...) Fortsättningen är ju dock seriöst så obviosly är jag ju ändå lite seriös med allt kryddande haha. Detta måste vara de äckligaste skavsåren genom tiderna?! Att glida ner i ett par vanliga skor är en omöjlighet när man inte har någon hud på hälarna what so ever (och det vätskar way too mycket för att kunna ha compeedplåster eftersom såret är helt öppet..) så nu är det glida runt i tofflor som gäller... Hur kan man lyckas få dessa skavsår samtidigt som snön vräker ner och vart man än sätter fötterna i sina små tofflor så blir man genomblöt på några sekunder. Jag kan fortfarande inte smälta att dessa skavsår uppkom efter en promenad i mina gamla vanliga promenadskor som jag har gått hundratals mil i tidigare och strumpor som jag alltid har?!?! Märkligt.

Efter kontoret drog jag ner till Apoteket en sväng för att shoppa upp allt jag kunde hitta för en snabbare läkningsprocess. Kämpa Evis kämpa haha! 

Det är så mysigt vid lilla torget här i Östhammar. 

(null)

Barnen sover hos svärisarna inatt så vi blev kvar på kontoret lite extra. Vi käkade sushi till middag och så har vi kikat på hockey. Nu ska två griniga supportar gå och lägga sig efter (ännu en) förlust! 

Vem som fick hallonet? 
Bitch please... Man är väl tillsammans med en gentleman! 

(null)

God natt med er! <3