Saturday at home!

Vi hade så mysiga planer igår två gånger om men ingen av dom blev av så vi blev hemma istället. Först var det tänkt att vi skulle hälsa på brors och Felicia men så blev brors träning flyttad så dom får vi träffa någon annan helg framöver. Sen blev det bestämt att vi skulle till Furuvik för att gå ut på isen, grilla korv och ha en maxad mysdag med dom men så när vi vaknade så kändes Lily lite snorig så då kändes det dumt utifall hon var på väg att bli förkyld (det verkar dock inte vara någon fara utan hon var nog bara lite morgontäppt). 

Istället blev vi alltså bara hemma igår. Vi körde lång mysfrukost, tjejerna ville bada och sen lite morgontv innan vi klädde på oss och gick ut. Vi har haft en hel släpvagn med kartonger och liknande stått här hemma i över en månad så den tog vi äntligen tag i och åkte och slängde. Sen passade vi på att slänga ännu ett berg med kartong på jobbet också. Sen åkte vi ytterligare en gång för att slänga glas, plast, pant och liknande. 
När vi kom hem så åt vi lunch och sen blev det maxad lek i lekrummet medans Johan tog tag i lite el som har legat efter här hemma (skomakarens barn och allt det där). Jag hade ingen toppendag igår så jag slocknade i soffan en sväng medans barnen lekte och Johan fixade och donade. Middag, tända ljus överallt, Bolibompa, nattning, dusch, plocka fram popcorn och naturgodis, parkera sig i soffan och sen började vi kika om på Falk-filmerna. Jag fick mersmak av alla de nya Beck-filmerna som kommit så nu börjar vi om med Falk. 

Mysgänget igår morse vid frukosten. 
Vilket litet drömcrew man har ändå! <3

(null)