Knubbiga bagarhänder!

Idag har det inte varit en bra dag för mig. Smärtan har varit så ihållande att jag i princip varit sängliggandes större delen av dagen. Sjukt. Var kom det ifrån liksom? Jag har ju varit bättre ett tag... men så PANG kommer det tillbaka med full kraft. Dessa dagar är de svåraste att deal with; när man har så ont så att man i princip inte kan göra något annat än att ligga/sitta ner men samtidigt har så mycket frustration i kroppen så att man håller på att sprängas och man bara vill slå hål på en vägg eller springa ett marathon typ. Dessutom är det en prövning att i dessa lägen tvingas (och självklart vilja) sätta barnen först när man knappt kan hantera sig själv. Det där livspusslet verkar vara fullkomligt omöjligt nowadays. 
Jag och Lily hade iaf en mysig morgon innan den lite senare förskolelämningen vid kl 9. Lämningen gick inte så värst bra så jag bestämde mig för att skippa jobb idag (för att fördela den lilla energin som fanns), åka hem och kedja fast mig i soffan några timmar för att sedan hämta hem bara Lily lite tidigare och maxa hänget med henne. Hon tyckte att det var både busigt och mysigt att åka hem bara hon och jag medans Belle var kvar på förskolan. 

När vi kom hem ville Lily så gärna baka så det var bara att dra fram lite ingredienser och baka kanelbullesnittar. Som vanligt är ju degen godast men vi fick iaf ihop goda små kakor. 

(null)

(null)

Klockan 17 bäddade jag ner mig i sängen och låg där tills det var dags för barnen att sova, då masade jag mig upp och la barnen. Men nu är jag tillbaka i sängen igen och önskar av hela mitt hjärta att John Blund kunde komma asap så att jag åtminstone kunde få sova bort lite av skiten. Förhoppningsvis så är det lite bättre imorgon igen. 

God natt ifrån mig kl 19.43. 




Anonym

😥🥰😘♥️🙏🏼🤗

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Anonym

😥🥰😘♥️🙏🏼🤗

Anonym

😥🥰😘♥️🙏🏼🤗

Anonym

😥🥰😘♥️🙏🏼🤗