Tbt op London!

Det är snart 1,5 år sedan jag genomgick min operation i London och jag tänker tillbaka på den med både lycka och besvikelse. Där och då visste jag ju inte hur mycket som faktiskt skulle bli bättre, men jag visste inte heller att ganska många av problemen skulle kvarstå som om ingen operation ens hade gjorts. Ibland fastnar jag vid del nummer två - allt som inte blev bra. Men oftast lyckas jag lägga fokuset på det förstnämnda - det som till stor del förändrade mitt liv till det bättre. 

Jag behöver dock oftare än någonsin påminna mig själv om att jag faktiskt har fått stryka ett streck över en hel del besvär som jag har haft genom åren för att inte tappa hoppet - för jäklar så snabbt hoppet sviker mig när smärtnivån stiger nu för tiden. Särskilt idag. Fy tusan vad ont jag har haft (har) idag. När man knappt kan stå upp normalt, är svälld som en ölkagge-gubbe på 75 år och har feber på nästan 39 grader bara pga smärtan så är det så lätt att se svart. Paniken flyttar in i hela kroppen och man försöker se livet framför sig men ser bara mediciner, smärta, sjukhus och allt skit som skiten för med sig. Jag vet ju att det inte riktigt är verkligheten men det känns så ibland. 

Det bästa av allt? Att imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Med dom orden säger jag nog god natt, hörs hej. 

Min söta lilla hejarklack nästan 3 mån gammal på sjukhuset innan min operation.

(null)

Tillbaka på avdelningen efter någon timme på uppvaket efter op. Förvånansvärt pigg. 

(null)

Dagen efter op - redo att checka ut från sjukhuset och ta mig till hotellet istället där det väntade en veckas kroppsvila innan det var dags att flyga hem igen (man fick tydligen inte flyga på en vecka efter op pga trycket i flygplanet). 

(null)


Joppla

❤️❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Bullmamman.se

Evis, min bästa Evis! Som jag längtar efter dig nu!😩❤️ Imorgon kommer vi och det SKA bli en bra dag!👊🏼❤️

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Anonym

Mitt hjärta! Mitt krigande hjärta! Jag skulle göra vad som helst för att du skulle kunna få bli frisk! ♥️♥️♥️

Svar: ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson