Biomyyys!

Idag blev det en lugn senare frukost än vanligt i soffan framför myhetsmorgon alldeles själv medans barnen var hos svärisarna och Johan var på jobbet. Vid 9.30 tog jag och Hugo en promenad till kontoret och var där till kl 14 då vi promenerade hemåt igen i underbart solsken. 

I eftermiddag kom Eva hem med barnen igen och vi åt pizza tillsammans till middag innan hon åkte hem till sig. För oss här hemma blev det den traditionella fredagsbion ute i kontoret. "Mamma! Vet du vad det är idag? Idag är det biomyyys!" sa Lily efter middagen. Gulligt att hon förknippar fredag med bio utan att vi ens pratat om det sedan förra helgen. Allt hon visste var att det är fredag idag. Det har liksom bara blivit en grej som vi gör tillsammans på fredagskvällarna för att det ska kännas som en extra mysig start på helgen. 

Nu kikar vi brors match och vi har en härlig fortsatt helg framför oss. Tanken var att vi skulle hälsat på brors och Felicia imorgon men pga förkylda barn så får vi skjuta på det. Men vi fick mysiga planer imorgon ändå så det ska nog inte gå någon nöd på oss. Jag älskar att det ska vara fint väder i helgen så att man kan njuta extra mycket av att vara ute. 

Hoppas ni får en fin helg! Kram 

Dagens enda bild blev på min underbara frukost. Mina frukostar brukade vara brutala för jag är så vansinnigt hungrig på morgonen men nu har jag landat i lite mer "normala" frukostar. Jag har aldrig förstått mig på människor som blir mätt på ett ägg eller inte ens äter frukost alls. Hur överlever man? Det har dock blivit bättre som sagt; förr behövde jag äta frukost samma sekund som jag vaknade, annars kollapsade jag. Nu kan jag köra en lugn morgon innan frukosten behöver dukas fram. Det är framsteg haha! 

(null)
Josefin

Jag kan garantera att typ allas tanke när dom läser det här är ”om dina frukostar BRUKADE vara brutala, hur såg dom ut då?!?” Det här ser ut som en frukost för 2 redan 😝😂😂😂

Svar: 😂😂🤦🏼‍♀️
Evelina Nilsson