Världsklass!

Jag tror *peppar peppar* att det äntligen håller på och vänder för mig nu. Jag hoppas det av hela mitt hjärta för jag är mer än redo och helt inställd på att få åka hem till family imorgon. Det väntar ytterligare massa provtagningar imorgon men sen är åtminstone min plan att checka ut. 

Vet ni vad? Jag har kommit till sjukvårdens heaven on earth. Endometriosens vård och onkologin är varandras totala motpoler när det gäller exakt allt och med tanke på hur mycket jag har sågat endometriosvården genom alla dessa år så är det väl inte mer än på sin plats att jag hyllar den vården som jag nu får ta del av. För det första så ligger onkologin i den nya delen av sjukhuset så allt är superfint och toppfräscht i jämförelse med endometriosvården som ligger i sjukhusets äldsta del. Utöver det så har jag inte mött en endaste vårdpersonal som har varit ens en liten gnutta otrevlig eller ifrågasättande utan bemötandet är konstant bättre än vad jag någonsin har varit med om under dessa 16 år hittills som jag har haft med sjukvården att göra innan jag fick cancer. Alla är så himla fina, omtänksamma, omhändertagande och exakt allt är bra. 
När personalen första dagen dessutom kom inrullandes med en vagn till rummet för att fråga om jag ville ha fruktsallad, mackor, något att dricka eller liknande till mellanmål så kollade jag mig nästan runt omkring i rummet för att hitta en dold kamera. Kan vården verkligen vara så här himla bra? 
Jag behöver inte be om mediciner, hålla koll på tider själv, försvara mitt mående eller övertyga någon om hur dåligt jag mår utan här är det bara att luta sig tillbaka och låta läkarna och sjuksköterskorna göra sitt jobb - vilket de gör i världsklass! Och den lättnaden går inte ens att beskriva med ord. 

Cancervården på Akademiska får 11 av 5 Evisar i betyg. Jag har gått ifrån att avsky svensk sjukvård till att vara så tacksam för den. En enorm eloge till alla er inom sjukvården som tar hand om oss patienter dag efter dag. Ni är GRYMMA! Tack!! 

(null)
Linda F⛵

Härligt att du äntligen får den omsorg du förtjänar💕

Svar: 💪🏼👊🏼🌟💕
Evelina Nilsson