Två av mina finaste hjärtan!

Efter röntgen och shoppingen så åkte vi raka vägen till jobbet och körde jobb till klockan 17. Sen åkte vi hem och mötte upp Mami och Musch som kom för lite myskväll. Det känns så konstigt att umgås utan barnen men vi hade en såå mysig kväll tillsammans. Vi åt tapasplock till middag och sen satt vi och pratade hela kvällen. Vi har våra olikheter men åh vad jag älskar er och är tacksam för er. 

Finaste bästa Musch och Mami hade med sig en paketjulkalender till tjejerna. Det finns få människor som tänker så mycket på andra som er två <3 Tusen tack för att ni engagerat er och fixat och donat så mycket till våra tjejer. ÄLSKAR ER!!!! 

(null)

Bästa Mami hade även fixat några paket till mig och Johan också. 

(null)

Och… VOILÀ! Tjejerna kommer bli överlyckliga när de kommer hem och ser den! 
Vad vore livet utan er?!? <3

(null)

Mysigaste myskvällen! Tack för energipåfyllnad deluxe <3 

(null)     

Musch och Mami åkte hem vid 23-tiden och efter det hade jag så himla svårt att sova så jag gick lös på vårt hem och fixade och donade massor. Kl 01.30 fick jag för mig att gå ut och skotta bort all snö som kommit. Det har verkligen kommit så mycket?! Det var så mysigt att gå ut i den krispiga luften och äntligen få återgå till skottningen som jag har saknat ända sedan förra vintern haha. Det är något särskilt med att skotta. 

Outfit of the day haha. Mamis gamla julpyjamas som jag lagt beslag på. Och mina vinterstövlar som jag fick av Johan för två år sedan. Så himla sköna! 

(null)

Vårt mysiga lilla hem <3 

(null)

Lycklig skottar-Evis! 

(null)

Ja nu är klockan 03 och det börjar bli dags att gå och försöka sova även om det känns omöjligt. Hoppas att ni alla haft en fin dag! Vi ska iväg på mysiga helgplaner imorgon som vi ser fram emot så mycket. Vi åker vid lunch men innan det så står packning, sjukan för att lägga om min Piccline och jobb på schemat - sen drar vi kl 12.30!