Lilla julafton och fina föredettingar!

Vi har haft fullspäckade dagar som start denna vecka. Min fina Mami tog med sig Wilton och Vidar i måndags morse för ett dygn i Stockholm. Lily har ju som jag nämnt tidigare snöat in sig helt på balett nu för tiden och eftersom vi har två balettprinsessor i min stora familj (Joppla och Mami) så har Lilys nya intresse tagits emot med öppna armar (det har även visat sig att Johan lite oväntat också har balettprinsessagener i sig - jag tror jag och mamma aldrig har skrattat så mycket som bör Johan dansade balett med tjejerna i helgen <3). Min Mami hade iaf bokat biljetter till henne, Lily och Wilton för att gå på balett i måndags; ’Snödrottningen’ på Kungliga Operan. Dom har varit helt lyriska över det och lyckan var total när det äntligen blev måndagen den 20/12 <3 Lily och Wilton drog på sig balettkläder och var pirrigare än någonsin tidigare innan, så gulligt!! De hade ett supermysigt dygn i Stockholm med övernattning hos morbror och Felicia. 

Välkommen hem igen igår fm! 

(null)

Brors blir kvar hos oss tills den 25/12 och det ska bli såå mysigt att maxa tiden med brors och Felicia denna jul! 
Vi drog och åt lunch på Lindbergs igår innan brors tog med sig Lily hem till oss så att vi fick jobba färdigt för dagen. 

(null)

Lily tycker att det är såå mysigt att gå på café. Jag hade ju vision om att hämta barnen lite tidigare på fredagarna och gå på café och fika med dom innan vi åkte hem för helgen. Den visionen hölll… exakt en gång haha. Jag kanske får nöja mig med någon gång ibland sådär! 

(null)

Igår kväll var det dags för lilla julafton med mamma, M&M och Simon och Towa. Vi hade verkligen mysigaste kvällen!! <3 

(null)

(null)     

Vi åt middag tillsammans, alla barnen badade med brors, vi bytte julklappar och hade en jättefin kväll samlade. Hela gänget blev kvar hos oss för att sen åka direkt till Arlanda inatt kl 04. Det är Mami och Musch med familj som åker till LA över jul för att fira tillsammans med Josefin och Dan. Jag vet att de alla har svårt för att glädjas över allt då tanken från början var att vi skulle ha åkt hela stora familjen tillsammans men jag är från hjärtat glad över att åtminstone några kom iväg <3 Have fun halva family så har vi den andra halvan det precis lika fun här hemma. 

(null)

Att jag har världens finaste människor omkring mig vet ni ju redan men här kommer några till <3 Vissa människor vill man bara ha kvar i sitt liv även om livet förändras längs vägen och två av dessa människor är bästa Margit och Magdis. Magdis är ett av mina ex mamma (jag och Rickard var tillsammans när jag var 17 år och tre år framåt ish) och Margit är familjens mormor. Igår kväll kom dom hela vägen hit till Östhammar ifrån Hedesunda för att lämna detta magiskt fina pepparkakshus som Margit hade gjort, och även ett stort paket till hela min lilla familj med massa olika presenter i. 

(null)

Jag kan knappt hantera all denna kärlek och omtanke som jag blir överöst med. Jag vet att hela familjen var inblandade så ett stort tack till bla. Margit, Victoria, Filip och Rickard också. Även om ungdomskärleken inte höll back in the days så utvecklades en annan slags kärlek till hela den familjen som jag inte hade velat varit utan. Tack bästa ni! <3 

(null)