In mind vs. reality!

Vart jag befinner mig in mind… 

(null)

… vs. vart jag befinner mig in reality 

(null)

Det väntar en andra natt som inlagd här på Onkologen, Akademiska. Mina prover såg fortsatt dåliga ut och jag har inte fått behålla någon mat alls sedan i fredags efter behandlingen så igår vid kl 11 ville de att jag skulle komma in för dropp och fortsatt provtagning. Vi har fortfarande inte fått ordning på allt men jag hoppas verkligen att jag kan få åka hem till min älskade lilla familj igen imorgon. 

Det är något otursdrabbat med mig och höst/vinter de senaste tre åren insåg jag och Josefin när vi pratade i telefonen imorse. 
• hösten 2019 var jag till London för att operera min endometrios hos en specialist, min dittills 6:e endometriosoperstion. 
• 2020 på hösten fick jag först gallsten och tvingades operera bort min gallblåsa. En månad senare blev jag akutinlagd pga ett fruktansvärt endometrios-smärtskov och det slutade efter 10 dagars inläggning med att livmodern opererades bort. 
• 2021, bröstcancer. 
Oflyt. 

Men något som jag däremot har haft flyt med är att Musikhjälpen började igår. Det innebär att jag har sällskap på rummet hela tiden nu när jag är inlagd. Jag saknar dock tjejerna så att jag håller på sprängas. Och Johan och Hugo med för den delen. Hoppas att vi får ses imorgon. Håll tummarna för det är ni snälla. 

Kram på er! 

Jopplas

✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼✊🏼♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Svar: ♥️♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Jopplas

Hösten 2022:
Friskförklarad från Cancer.
Cellgifterna tog bort även endometriosen.
Du kan äntligen jobba utan att behöva ta dina galna mediciner, du kan få gå på dina långpromenader och njuta av livet. Och alla i familjen är friska, starka och glada.

Drömma får man väl ändå göra? ☺️✊🏼♥️

Svar: Drömma? Du pratar ju om verkligheten ett år framåt från nu 😏♥️♥️
Evelina Nilsson

Linda F⛵

Massor av kärlek till dig💕

Svar: Tack! Jag skickar kärlek tillbaka till dig 💗💕
Evelina Nilsson