Cancer-update!1. Man spar sinnessjukt mycket tid på att inte ha hår. Tänk all tid som man i vanliga fall lägger på hårtvätt med 2x schampo, inpackning, balsam, föna håret, locka/platta osv. Hur mycket tid som helst?! Och när man ska iväg på något… Jag märkte nu när vi skulle iväg på julbord med jobbeti fredags; jag var ju färdig på typ 10 min? Smink och kläder på och vips så var jag klar. 

2. Man fryser om öronen men det jag fryser mest om är nacken!! Det känns liksom så himla kalt och tomt?! Men jisses så snabbt man vänjer sig med sitt nya jag. Jag hajade till de första dagarna när jag gick förbi och såg mig själv i spegeln men nu är det som om jag alltid varit flintis. 

3. Allt handlar om att own-it, och jag ska verkligen äga mitt kala huvud. Jag har inte ens hämtat ut en peruk för det känns inte riktigt som jag eller så. MEN! Mitt hjärta gick i tusen bitar idag. Lily kollade på ett kort på mig och Johan som vi har i vardagsrummet och så såg jag att hon tänkte lite, sen sa hon efter en stund: "Mamma. Jag önskar att vi inte hade klippt håret på dig. Nästa gång ska jag inte klippa så kort. Jag vill att du ska ha långt hår som vanligt igen!" 
Aj. Man tänkte ju att det var pedagogiskt att tjejerna fick vara med och klippa håret på mig men nu verkar ju Lily ändå ha lagt det på sig själv, som att det var hennes fel. Trots att vi förklarade allt så himla tydligt. 
Jag förklarade ännu en gång att om inte Lily och Belle hade klippt mitt hår så skulle det ha ramlat av ändå. Sen sa hon efter en liten stund: "Mamma. Du är jättejättesjuk va?" 
Hon utmanar mig ganska mycket ibland.. Hur svarar man en fyraåring på rätt sätt? Hon förstår såå mycket men samtidigt så är hela världen för stor för att ta in när man trots allt bara är 4 år. Så liten och så stor på samma gång. Så förståndig men samtidigt så ung i sina tankar. Älskade älskade du. 

Vi har VABat hela veckan med snoriga barn (men pigga och friska i övrigt) och om vartannat så har vi jobbat. Vardagens pusslande fortsätter. I övrigt så har jag fått infektion i mina bölder på fötterna (och i näsan och på fingrarna) så nu går jag på penicillinkur. Glam-lifet fortsätter. Imorgon väntar sjukan hela dagen för två olika sorters röntgen och sen blir barnen kvar hos Eva och Christer då jag tydligen inte ska vara nära barn på ett dygn pga strålningen som man utsöndrar efter röntgen. Det känns ganska sjukt när de kommer där utklädda som rymdvarelser med en metalllåda som innehåller sprutor skyddade av metallhöljen - för att sen spruta det rakt in i mitt blod. 

Hoppas att ni haft en fin vecka so far! Nu ska vi kika Vikings innan det är dags att sova. 

(null)

Joppla

Älskade, älskade, älskade Lily ♥️♥️♥️♥️♥️

Joppla

Älskade, älskade, älskade Lily ♥️♥️♥️♥️♥️

Svar: Ja, älskade unge ♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Bullmamman.se

Älskade underbara finaste klokaste Lily❤️ Åh!❤️

Svar: ♥️♥️♥️♥️♥️
Evelina Nilsson

Othilia

Men kära älskade barn. Dem förstår mer än man tror💔❤️ Älskade Lilly ❤️

Svar: Verkligen 😣💔♥️♥️♥️
Evelina Nilsson