VAB

Igår blev det maxad jobbdag medans tjejerna var hos svärisarna. Jag håller på och rensar och försöker få lite ordning på "mitt sätt" på kontoret. Det blir nog bra när det blir klart! 

Kl 16 åkte vi för att hämta upp våra tjejer och väl där så blev vi bjudna på otroligt god middag. Svärisarna bjuder ofta på fisk när vi äter hos dom för de vet att vi är dåliga på att äta det hemma. Jag vet inte varför vi aldrig gör det för det är ju supergott! Iaf så bjöd de på abborre med potatis och romsås. Romsåsen är så god så jag skulle kunna äta bara den som soppa men någon måtta får det vara haha. Åh vad gott det var! 

(null)

(null)

När vi kom hem igen var vi slöa allihopa så det blev filmkväll.. Eller vänta nu, fel beskrivning. Jag och Johan var supertrötta men barnen var pigga och full fart så vi försökte få dom att ta det lugnt och titta på en film men det slutade med att jag och Johan satt och kollade på barnprogram medans Lily och Belle sprang runt och busade och lekte som aldrig förr helt spårade. 

Skönt med fredag idag. Min förkylning håller i sig, Belle är mycket bättre, Johan har också börjat bli förkyld nu och Lily springer runt och säger "kolla mamma, det rinner lite snor på mig också, jag måste också vara hemma från förskolan med er!" fast det inte är sant haha. Båda tjejerna älskar ju förskolan och har en superbra avdelning med underbara pedagoger, men hemma är ju ändå hemma <3 Så idag kör vi en lugn och skön hemmadag med massor av lek, film, gos och mys och försöker göra det här med VAB till det bästa möjliga. Och ikväll blir det fredagsmys!! 
Vi har varit ute på så mycket den senaste tiden så i helgen planerar vi att bara vara hemma hela helgen. Vi får väl se hur det går - om vi hinner ändra oss och kommer på något mycket roligare eller om vi håller våra lugna hemmaplaner haha.