VAB dag 6

Belle är frisk igen. Eller egentligen har hon varit "frisk" hela tiden, det har ju bara varit snorigt i 1,5 vecka. Det har känts som att det varit på gång för Lily med för hon har nyst någon gång ibland osv. men det har inte brutit ut. Vi kör dock en sista hemmadag idag (hemma hos tjejernas farmor och farfar) för då har både Lily och Belle varit hemma i minst 7 dagar, vilket innebär att det inte borde smitta längre även om de skulle vara bärare utav något. Om jag nu förstår FHM rekommendationer rätt… 

Vi har haft en mysig VAB-dag. Vi var ute på vift hela förmiddagen men så hann vi hem och äta lunch lagom tills Johan kom hem vid kl 14 då det var VAB-skifte så att jag också fick åka och jobba ett par timmar. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag totaldäckade i soffan klockan 18 igår kväll. Igen. Sov i soffan till 22, gick upp och duschade och sen somnade jag om igen i sängen. Sen vaknade jag kl 03 av väldigt ont, igen, och har inte kunnat somna om sedan dess. Jag antar att dygnet blir lite vridet när jag sover så tidigt men vad ska man göra. När jag har så ont så att jag knappt vet vart jag ska ta vägen så är jag glad att jag lyckas somna/däcka av ren och skär utmattning pga smärtan oavsett vilken tid på dygnet det är. Jag antar att kroppen behöver en paus och då är det bara att följa med. 

Bullmamman.se

Fräsch mamma😍😍😍

Svar: Du kan vara fräsch 🙌🏼🌟
Evelina Nilsson