Skattjakt!!

När vi kommit hem från jobb och förskola idag så började Lily planera en skattjakt till Belle. Alltså jag älskar mina barn och min lilla familj så att jag blir tokig ibland <3 Dom är så himla grymma!! 

Lily plockade fram ansiktsmasker och så skulle hon och Belle vara pyjamashjältar samtidigt som vi följde skattkartan. Längs vägen så kom hon på att man skulle cykla en bit, stanna och äta några röda vinbär innan man fick fortsätta och efter en supermysig skattjakt så nådde vi slutligen målet och guldpengarna. 

(null)

Lily följde med mig till affären först och då frågade hon om det var lördag idag. Jag svarade att det var fredag och då gick hon förbi lösgodiset. Vi är inte så nitiska lördagsgodis-människor utan det blir lite som det blir men hon har ju såklart koll på "Lördagsgodis". Vi brukar göra det som en liten mysig grej någon gång ibland att de får gå och köpa lite eget lördagsgodis men vi har liksom inte godis varenda lördag. Samtidigt så kan vi ha mys en onsdagkväll och ta fram en marabou och äta några bitar. Lily äter inte godis men Belle älskar allt sött (det blev en av varje.. Lily är en kopia av Johan när det gäller att inte äta så mycket gottis medan Belle är en kopia av mig som äter desto mer haha).

Iaf så såg jag att Lily började tänka extra mycket när hon gick ifrån lösgodiset. När vi kom till nästa godishylla så sa Lily. "Vi kanske ska köpa lite godis ändå?" Jag svarade att vi skulle hem och grilla och att vi kunde köpa godis en annan gång när det passade lite bättre. Så stannade hon upp och tänkte igen.. "Men mamma, jag tänkte att vi skulle göra en skattjakt till Belle och då behöver vi ju en skatt. Jag tänkte att det skulle vara guldpengar!" Jag vet att hon kom på det längs vägen och jag vet att Lily har stenkoll på hur hon ska linda mig kring lillfingret men oavsett vad så funkade det. "Självklart ska vi göra en skattjakt när vi kommer hem, älskling!" 
Och så plockade Lily på sig guldpengarna. 
Lily - Evis, 1-0.