Regn regn regn!

Jisses vad det regnar. Det känns som att det aldrig ska ta slut!? Hur fort försvann inte sommaren ändå? Våra två första semesterveckor var ju fantastiska och sommar och sol hela tiden, sen den tredje/sista så kom regnet och så BAAM kom hösten strax därpå. Jag är glad att vi hade två magiska husbilsveckor med sommar men sommaren försvann waaay too fast för min smak. Jag gillar vinter, våren är ju fantastisk, hösten är helt klart den mysigaste årstiden men sommar ändå. Ge oss bara sommar året om, snälla! Allt är såå mycket smidigare och härligare. 

När man gillar ett plagg så mycket så man accidentally köper det två gånger om, haha… Jag köpte den här västen i våras antar jag, sen försvann den väl in i mängden i garderoben. Sen hittade jag den på sommarrean och älskade den, så jag köpte den. Igen. När jag skulle hänga in den i garderoben där jag har den här typen av plagg så hittar jag helt plötsligt en exakt likadan med lapparna kvar. Så nu blir det till att använda den så mycket så att jag behöver en reserv, haha! 

(null)     
Bullmamman.se

Pax för den säger jag bara, erkänn att jag ändå är värd den?😩 kom igen! Jo vi säger så den ena är min🙋🏽‍♀️

Svar: Om vi inte hade hängt typ jämt så kanske men vi ser ut som två fån redan som det är när vi ses för att vi har så mycket lika 😂🤦🏼‍♀️ Men om du är värd den?? Minst sagt! 🌟🌟
Evelina Nilsson

Bullmamman.se

Pax för den säger jag bara, erkänn att jag ändå är värd den?😩 kom igen! Jo vi säger så den ena är min🙋🏽‍♀️