Kräftskiva 2021

Igår var vi på kräftskiva med vänner och en hel del nya ansikten här i Östhammar. Det var ju evigheter sedan man var på något sådant pga Corona så det var så himla roligt att äntligen hitta på någonting igen. Vi hade verkligen en supermysig kväll. Tack snälla för att vi fick komma! 

Eftersom jag inte kände alla igår så känns det lite sådär att publicera massa bilder ifrån kräftskivan så ni får nöja er med en bild på oss som vi tog hemma innan vi åkte. 

(null)

Det är alltid ett dilemma att hitta på saker när man är inne i ett skov av mycket smärta. Att stå och hoppa och dansa halva kvällen är en omöjlighet för att det gör för vansinnigt ont. Jag hamnar ju lätt vid besvikelsen att jag inte kan göra vad jag vill och jag känner mig så himla tråkig när man sitter där på en stol hela kvällen. Alla vet ju inte min situation liksom och det känns som att man alltid får stämpeln "Johans tråkiga flickvän"… Men jag borde försöka att bli bättre på att istället vara glad för att jag över huvud taget kunde vara med och vara lite tacksam för det - även om det oftast känns lättast att inte ens dyka upp för att slippa få den extremt starka känslan att jag är fånge i min egna kropp. Men å andra sidan får jag ju den känslan om jag tvingas tacka nej och inte ens dyker upp också och då är det ju ändå roligare att få vara med på saker även om det blir lite "halvdant". 

Snart ska vi åka och hämta hem två efterlängtade tjejer. Det blir en fortsatt lugn söndag med älsklingarna innan det är dags för en ny  arbets- och förskolevecka igen imorgon.