Min dag!

Work work work. Jag får inte riktigt ihop livet just nu men jag älskar att vara en "vanlig" människa och tänker inte ändra på någonting just precis nu. Jag måste få ihop allt lite bättre så småningom men just nu springer jag och hoppas att ingenting kommer ikapp mig än på länge. Jag har dessutom aldrig varit någon som har en massa intressen eller hobbys utan jag gillar att jobba så det är skönt att ha någonting att göra om dagarna igen trots att jag mår skit. 

(null)

Jag älskar att äta frukost till lunch. 
Vi har utöver yoghurt snöat in oss på havregrynsgröt igen med antingen äpple och kanel, frysta blåbär i eller lingonsylt och det är så himla gott. I alla alternativen ska havregrynsgröten vispas och så ska det i en liten smörklick när den är färdig. Mmmm. 

(null)

Belle är allas vår lilla hjälpreda. Hon vill alltid hjälpa till och ser till att saker är på rätt plats och om någon har lagt ifrån sig något så är hon snabbt där och plockar upp det och ger tillbaka det. Vi lägger tex. alltid iväg dosorna till tvn och tjejerna vet att de varken får röra dem, våra telefoner, Johans snusdosa etc. men ligger något av det framme så springer Belle som skjuten ur en kanon och hämtar det och ger det till oss haha. Hon kommer alltid till mig när jag håller på med tvätten, disken, dukar fram, packar väskan eller vad det nu kan vara och så ställer hon sig bredvid mig, lägger huvudet lite på sned och frågar: "Bellpa??" (=Hjälpa?) 
Självklart svarar jag ja näst intill varenda gång och då lyser hon upp som en sol och drar igång. 

Tack för hjälpen älskade lilla Belle <3 
Jag sänder även ut ett stort tack till Hugo som sköter fördiskningen. 

(null)

Joppla

Hahaha åhh bra jobbat Belle!!!! 💕

Svar: 🔝👊🏼😄💗
Evelina Nilsson