HEMMA + Hedesunda!

I lördags eftermiddag rullade vi upp på våran uppfart hemma och det var så himla skönt att komma hem. Vi hann knappt öppna dörren förrän tjejerna var inne i lekrummet och röjde runt med alla sina saknade leksaker. Jag gick dock ut till husbilen igen en stund senare för att städa ur kylskåpet och kort efter här jag ett grymtande utanför dörren och vips hoppde Hugo in och gick raka vägen till förarplatsen och la sig. Det var väl ett kvitto om något på att även Hugo har älskat våra husbilsveckor <3 Lilla plutten! 

MEN. Man uppskattar helt klart sitt hem ännu mer när man har levt i en husbil i två veckor. Allt känns så stort, man har diskmaskin igen, jag insåg att jag till och med har saknat tvättmaskinen extremt mycket och så sover man ju som en gud i sin egna säng. Fast samtidigt så är litet mysigt, handdiska har varit lika litet problem som allt annat under våran tripp, att tvättberget växer gör ju inte världen till en sämre plats direkt och vi sover som en gud även i husbilen. Så nu är ju vårt stora dilemma följande: 1. Sälja allt vi har, flytta in i husbilen och åka på våran låångtur runt i Europa som vi drömt om länge och bara gå all in på att leva…. Eller 2. Fortsätta leva som vi gör nu. Svårt beslut. Tål att tänkas på haha! 

Mamma följde med oss hem för ett dygn i Östhammar och vi vaknade till nybakt tunnbröd igår morse. Det godaste brödet jag vet!! 

(null)

När det var dags att skjutsa hem mamma så bestämde jag mig för att ta med mig tjejerna och sova kvar i Hedesunda en natt. Jag hade nämligen lovat mamma att hjälpa henne att rensa hela hennes garderob så det var väl plan när barnen hade somnat! 

Cool_brud_18

(null)     

Väl i Hedesunda så svängde vi förbi hem till "min Margit" för att titta till min första hunds grav. Finaste Dito dog för drygt en vecka sedan. Han låg så fint och vilade under ett äppelträd på hans lilla udde <3 

Hemma hos Mami blev det lunch och sen en promenad förbi pappa för att säga hej! 

(null)

Sen hamnade vi med en flyttkartong med gamla bilder. 

Många säger att Lily och Belle är kopior av mig och Josefin när vi var små. Jag håller inte riktigt med och ser det inte alls själv men det kanske stämmer? 

(null)

Men nu ska ni få höra på årets mest snopna story. Jag och Mami hade laddat för att rensa hela hennes garderob så fort barnen somnat. Mamma skulle lägga barnen men så ville Belle att jag också skulle komma så jag la mig där i sängen tillsammans med mamma, Belle och Lily och lyssnade på godnattsaga…. och sen vaknar jag och mamma fem timmar senare. Fem timmar!!! Hela kvällen hade gått och det var kolsvart ute. Supermycket natt! Det var den kvällen det haha.