Furuvik

Imorgon är förskolan stängd för planeringsdag och det betyder att vi ska till Furuviksparken med våra bästisar. Pga omständigheterna just nu så kunde vi bara ta oss till Furuvik ikväll eftersom jag inte kan köra vissa dagar så direkt efter jobbet så skjutsade Johan mig och tjejerna till Furuvik. 

Alltså detta set. Så himla fint och skönt…. Från H&M of course, precis som allt jag köper just nu (jag är en shoppare som håller mig till de vanligaste butikerna oftast och H&M är min absoluta favoritbutik helt klart. Och Zara!) 
99kr/delen. Vilket fynd! 

(null)

Johan åkte hem efter middagen men jag och Mami har hängt här hos M&M i Furuvik hela kvällen medans musch och Matti är ute på ett välförtjänt dygn utan minimänniskor. Barnen är ju för underbara tillsammans <3 De ryker ihop som syskon ibland, det hör väl till såklart, men oftast är de så himla goa mot varandra. De kramas, hjälps åt, väntar in varandra, håller handen - åh vad man smälter när de bryr sig om varandra och är så underbart kärleksfulla.  

Det blev ett kvällsdopp ikväll. Sis med familj bor så himla fint här i Furuvik, bara några hundra meter ifrån badplats osv. Jag önskar att vi också hade något sånt här ställe i Östhammar, där vattnet dessutom var fräschare och bättre än vid våran kust. Johan hade läst någonstans att vattenprover visar att Östhammarsskärgården och Roslagskusten har sämst vattenkvalitet i hela Sverige. Tackarr. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Efter kvällsdoppet så la vi alla fyra barnen i stora sängen och de somnade en efter en, tätt tätt tillsammans. 

(null)

ÄLSKLINGAR!!!! <3

(null)
Bullmamman.se

ÄLSKLINGAR!❤️❤️❤️

Svar: ♥️♥️♥️♥️
Evelina Nilsson