Day 1

Det här med att försöka dra ner lite på den starkare smärtlindringen går åt pipan so far.. Igår hade jag så vansinnigt ont hela morgonen så när det äntligen lugnat sig lite vid kl 10 så däckade jag i 3 h. Idag är vi tillbaka på jobb och förskola efter tre veckors semester och fem veckors sommarlov. Tjejerna har varit lite sisådär taggade på förskolestart fram tills imorse för då vände de och de tyckte att det skulle bli jätteroligt. De sprang glatt och valde kläder själva och skuttade till bilen en halvtimme senare. Men så när vi kom till förskolan smög först den ena handen in i min och kort efter kom även den andra. Älsklingarna <3 Så stora och så små på samma gång! De har äntligen börjat på samma avdelning nu och som vi har längtat. Lily var dock lite orolig i början på sommaren när vi började prata om att Belle skulle börja på hennes avdelning.. "Hoppas att inte xxx är dum mot Belle när hon börjar. Det är ganska stora barn på min avdelning… men jag tror att det kommer gå bra och Belle kan säga stopp om någon inte är snäll. Eller så säger jag stopp!" 
Första dagen hade gått jättebra och det var två glada och nöjda barn som kom hem i eftermiddag. Både jag och Johan har saknat ihjäl oss efter dom eftersom vi nu har umgåtts dygnet runt i tre veckors tid men snart är vi väl alla inne i rutinerna igen. 
Det är iaf tur att tjejerna har varandra hela dagarna från och med nu. Jag är också glad att jag och Johan slipper skiljas åt nu efter semestern utan ses massor under dagarna eftersom vi jobbar tillsammans. Too cheesy to say men man får liksom aldrig nog <3 

Tyvärr håller det i sig smärtmässigt för min del även idag. Jag jobbade fram till kl 14 men då åkte jag hem och var inte människa igen förrän 3 h senare. Nu är back to basics som gäller igen: Prioritera familjen, jobba och för min del är det även viktigt med promenad eller någon slags rörelse de dagarna det funkar (både för att hålla igång kroppen och för att rensa huvudet på dålig energi). Allt annat får komma i prioriteringsgrupp nr 2.

(null)

(null)


Bullmamman.se

Älsklingar! Världens bästa tjejer! 💕

Svar: 💗💗💗
Evelina Nilsson