Onsdag!

Vi har snart klarat av 3 veckors VAB. Så sjukt att förkylningen för Lily och Belle gick över flera dagar innan fjällen men vi valde att ha dem hemma från förskolan ändå mån-onsd så att de inte skulle åka på något nytt. Och sen får båda barnen skyhög feber på lördagen i fjällen och de var de enda som blev sjuka av allihopa som bodde i stugan (min syster och brors med familjer). Normalt så blir ju både W&V alltid också sjuka när vi setts (och tvärt om) men den här gången är alla andra friska. Tur att inga andra åkte på det. Både Lily och Belle har haft närmare 41 graders feber så de verkar vara ett riktigt dundervirus. Är det inte sjukt att man inte testar barn under förskoleåldern för covid? 

Jag hade denna väst på mig idag och svärmor tyckte den var fin så jag åkte och köpte en lika åt henne också (det händer inte särskilt ofta då vi har väääldigt olika klädstil så när det väl händer så är det ju svinkul haha). Jag hittade den på LIME här i Östhammar, rea 40% rabatt. Det fanns iofs inte så många kvar så vill ni ha en får ni löpa och köpa. Fin, eller hur? 

(null)

Denna lilla tjej har tagit det här med närhet till en ny nivå sedan hon blev sjuk. Efter flera dagars VAB 24-7 så kan jag tillslut bli sån att jag bara måste få vara ifred några sekunder och inte ha ett barn på mig hela tiden. Men så fort man fått de där sekundrarnas paus så är man back in the game igen och man inser att det är just detta som man faktiskt lever för. 

(null)