Sunday

Imorse gav jag och tjejerna den äldste i huset lite sovmorgon.. Han är verkligen hängig (vad som är mancold och vad som är "på riktigt" är svårt att precisera) och vi vill att han ska bli frisk nu så extra vila är A och O. 

Mina små bästisar! 
Dom var återigen världens bästa människor redan när jag kom hem efter promenaden igår kväll så det är tur att man förlåter dom snabbt haha <3 

(null)

När Johan kom upp så gjorde han tunnbröd till frukost men för oss blev det brunch eftersom att vi redan hade hunnit ätit frukost. 

Det är så mysigt att de börjar bli större och att man faktiskt kan sitta och prata med dem (vääldigt korta stunder visserligen eftersom de fortfarande har alldeles för mycket spring i benen, but still haha) 

(null)

Förmiddagen spenderade vi utomhus såklart. 

(null)

Allt som den stora gör, gör även den lilla. Hon har gått under namnet ’Följa John’ ett tag men nu har vi bytt smeknamn på henne till ’copy-paste’. 
Idag skulle Belle lägga i en diskmaskinstablett och när det var dags för att stänga den lilla luckan för tabletten så började hon böka upp med foten och skulle absolut stänga den med foten. Jag och Johan skrattade åt henne i smyg när vi såg det för det är exakt så Johan gör. Så sjukt att hon liksom har snappat upp en sån sak och gör precis likadant haha. 

(null)

Älskling älskling älskling!!!!! 

(null)