Påsken fortsätter..

Vi har fortsatt att njuta så mycket vi bara kan av att vara i stugan för den här gången. Det är roligt att barnen älskar stugan lika mycket som vi gör. 

Igår morse fick Johan lite sovmorgon och då passade jag och tjejerna på att ta in utebordet och låtsats att vi var på picknick. Vi packade all frukost i en korg och sen var vi tvungna att åka båt för att komma fram till picknickstället - Lily ordnade allt väldigt bra. Älskar barns fantasi (även om man måste hjälpa igång dom ibland)!

(null)

Vackraste utsikten. 
Vi har så mycket planer för stugan med altanbygge och massa sånt men det värsta är att vi har så himla mycket planer kring det mesta. Vi har massor med planer för vårt hus i Östhammar också, och husbilen, och.... och....
Men det bästa av allt är att oavsett om vi gör något eller inte med stugan så har vi fortfarande denna underbara utsikt. 

(null)

Vi drog iväg på en promenad igår förmiddag. Vi var på jakt efter ett telefonnummer till den som har hand om marken vid vår tomtgräns.. vi har nämligen en hel del träd som vi vill ta bort. Vi hittade mannen som kunde ge oss telefonnumret, nu väntar vi bara på ett "beslut" ifrån samfälligheten. 

(null)

Man har nästan svårt att tänka sig att det kommer vara helt tjockt med folk här på stranden om några månader. Tänk att sommaren närmar sig!! <3 

(null)

När vi var ute på vårt lilla äventyr igår så ringde pappa och bjöd oss på påsklunch kl 13. Det tackade vi ja till såklart! 

En favorittjej var i en varsin favoritfamn <3 

(null)

Hur söta små gula klänningar? 

(null)

Lilys favoritleksak hos pappa och Maria; en volvobil. 

(null)

<3 

(null)

På påsklunchen så kom även denna söta lilla figur. Jag blev helt bebissjuk och ville bara hålla i gullungen hela tiden!! Btw. Hur sjukt är det inte att denna lilla 4 månader gamla tjej är nästan lika stor (liten) som våra tjejer var när de föddes?!?? Vi har ju liksom aldrig fått haft mini-bebisar utan våra var ju brutala redan vid födseln.. 

Min nya lilla bästis! 

(null)

Bebisens storasyrra och våra tjejer lekte massor och hade det så roligt tillsammans. Älskar när våra barn får leka med små mini-kompisar. 

(null)

Men alltså...!!?? <3 <3 

(null)

Vi blev kvar hos papi ända till kl 18. När vi kom tillbaka till stugan sen så somnade tjejerna ganska snabbt och jag och Johan tittade på lite tv och åt godis. Vilken otroligt mysig påskhelg vi har haft!!