Lily ILY!

Lily (och Belle också såklart) fortsätter att göra vårat liv till det mest fantastiska man kan tänka sig. Vi var till BVC idag och Lily är så himla duktig hela tiden. Jag bestämde mig för att låta det bli något positivt rakt igenom så jag lämnade bilen vid förskolan efter att jag hämtat Lily och så tog vi en promenad i lugn och ro till sjukan och gick och småpratade och njöt av livet. Väl där vid BVC så gick allt strålande och Lily skötte sig exemplariskt och var den charmigaste ungen ever så blev nykär i henne och ville krama sönder henne och ge henne hela världen. Jag fick feeling och gav henne nästan så nära "hela världen" som man kan komma: en strut med mjukglass. Vi småpratade, satt där och njöt av glassen länge och sen promenerade vi lugnt och ostressat tillbaka till förskolan och hämtade bilen för att åka hemåt. Detta var utan tvekan den bästa stunden på hela veckan! <3 

Min BFF och jag! 

(null)

Efter jobb så drog jag och hämtade Lily på förskolan redan kl 14. 

(null)

Efter BVC. Lily sa plötsligt medans vi väntade på våran glass: "Du kanske vill ta ett kort på mig här?" Jag smälte sönder och följde hennes önskemål. 

(null)

Hur kunde vi ha sån tur att få dig? <3 

(null)

Jag önskar att vi kommer sitta såhär på en bänk med en glass i handen och diskutera livet under resten av mitt liv. 

(null)     

Kloka, duktiga, omtänksamma, spralliga, smarta, kärleksfulla vackra du <3

(null)     

På väg tillbaka till förskolan igen. 

(null)

"Jag plockar dom här till *förskolefröken* eftersom hon har tagit en spruta idag men vi kan ha dom hemma i en vas!" sa hon när buketten var klar. Det är väl ändå tanken som räknas haha. 

(null)

Dagens jag! 

(null)


Bullmamman.se

Världens bästa Lily! Älskade unge!❤️❤️❤️

Svar: Underbast! ♥️♥️
Evelina Nilsson

Brors

Ååååh men Lily ❤️❤️❤️❤️

Svar: Gullungen ♥️
Evelina Nilsson