Lily-skrutt!

Jag och Lily har haft en mysig dag tillsammans medans Belle har varit hos svärisarna och Johan har kryat på sig. Vi var till jobbet en sväng på förmiddagen men sen har vi mest bara varit hemma. Jag har klättrat ännu ett steg i min upptrappning av medicin och jag är återigen en vaken sömngångare. Så. Vansinnigt. Trött. Jag kan inte sitta stilla för då somnar jag men när jag är uppe och igång så är jag bara trött liksom.. 

Alltså Lindex barnkläder <3 
Älskar färg och mönster på barn. Det är väldigt fint att klä dem "vuxet och uppklätt" också men jag föredrar absolut barnsliga, glada kläder till vardags. 

(null)

Och när vi ändå är igång med kläder... JACKAN!! <3 
Jag är så kär i den och det är så tråkigt att Lily börjar växa ur sin... Jaja, en höst och en vår fick vi åtminstone njuta av dem. 

(null)

Vi var förbi Lindbergs lilla gottevagn och köpte lite eftermiddagsfika. Lily beställde ännu en bulle (hon är ju som jag tidigare sagt inte alls en gottegris men bullar gillar hon) och jag fick ännu en magiskt god morotskaka. Den smakar typ en blandning av morotskaka och mjuk pepparkaka. Mums! Johan och Belle fick också varsin bulle och kaka. Vi fikade först och åt middagen sen.. Är det fredag så är det! 

(null)

Hoppas att ni får en fin helg! Vi har inga planer alls förutom att krya på oss och greja på gården. Så mysigt! Älskar såna helger också ibland. Kram