Mullefamily!

Igår var vi ute och hängde heela dagen. Vi gick ut kl 9 och gick in kl 15. Är inte det mullefamilj så vet jag inte vad?! Haha! Vi var ute och bara gick mellan 9-12; stannade vid favoritstället på torget med sälen och ekorren, lekte i lekparken och bara strosade runt. Det är så olikt mig egentligen. Jag är en sån som vill klara av från A till B så fort som möjligt och om vi ska leka i lekparken så vill jag leka snabbt och sen vidare. Alltid nästa grej, sällan här och nu. Men jag tränar på att bli lite mer chill och mulle! 
Vi gick hem och åt lunch ute och sen gick vi ut på promenad för ännu ett litet mission. När Johan kom hem vid kl 15 så hade vi kommit hem strax innan och vi var så trötta hela högen. Eftermiddagen spenderades med att packa, laga mat, åka och lämna en blomma till en som behövde det, laga mat till fjällen och röja hemmet så att det var någorlunda ordning så att städ kunde komma idag. Jag var klar runt 00 och Johan kom hem från jobbet för andra gången strax innan. Full fart! 

Belle går alltid runt med den här vagnen och handväskan runt halsen haha. Så himla söt <3 

(null)

Sälen och ekorren - favoriterna i hela East enligt tjejerna! 

(null)

(null)

Lekparken ligger så fint vid vattnet! 

(null)

(null)

Picknicklunchen övergick i att....

(null)

... inviga lekstugan för i år! 
Äntligen tycker tjejerna. 

(null)

(null)

Lily var prinsessa på kvällen. Och när det var dags för middag sa hon att "prinsessor äter bara tårta!" Eftersom hennes ord är vår lag så blev det potatisbullar till grund för tårtan, yoghurt istället för grädde och hallon som dekoration. Succé! 

(null)

Belle fick vara lite prinsessa hon också innan det var dags att sova .

(null)