Lite av varje-dag!

Idag har vi promenerat massor, hängt lite på jobbet, uträttat ärenden, börjat packa inför FJÄLLEN på torsdag, bytt tillbaka till vinterdäck på bilen (Vi har köpt ny bil och den är så galet fin, aahhh!!), ätit lunch hos svärisarna, jag har tagit mitt 8:e(!!!) hål i örat (om ni blir nyfikna på var jag tagit hålet så titta på ’Den tunna blå linjen’ på SVT för inspo, haha) myst runt med barnen och till middag ikväll blev det NYC-burgare för mig och Johan när barnen hade somnat. Vi äter alltid middag tillsammans hela lilla familjen men idag blev det ett annat upplägg för typ första gången sedan barnen kom. Ganska skönt ändå att få äta i lugnt och ro, det gör man ju väldigt sällan tillsammans med barnen! 

Lunchen hos bästa svärisarna idag! 

(null)

En väldigt trött liten lillasyster 

(null)

Och en väldigt trött storasyster! 
Låt dom hinna samla på sig lite energi så att fjällen blir lyckat, snälla! 

(null)

Lily och jag tog en liten eftermiddagspromenad. Mysigt <4 

(null)

En liten vår-bukett fick följa med hem. Vi hittade ett hav med blåsippor och då kändes det ok att plocka några få att ta med hem och sätta i en vas. 

(null)

Och så kvällens middag: NYC-burgaren. Jag kör alltid på sötpotatispommes och halloumi-burgare. Ååh jag blir sugen på att trycka i mig en till nu när jag ser bilden igen! Det är verkligen så gott.

(null)