Långfredag och påskafton!

Vi fortsätter att njuta otroligt mycket av att vara här i stugan. Man inser inte ens hur mycket man saknar att vara här förrän när man väl kommit hit efter det långa vinteruppehållet. Våran stuga är verkligen världens mysigaste lilla energiboost-oas. 

Här kommer några bilder ifrån igår: 

Tjejerna fick äntligen måla ägg igår morse. Lily målade fyra stycken ägg och koncentrationen var total från första penseldraget till det sista. Belle målade ett halvt ägg, skalade det, åt upp det och sen drog hon vidare - men Lily satt kvar länge. 

(null)

(null)

Precis när vi skulle åka mot stugan igår så kom vi på att vi var tvungna att tömma den andra bilen på allt som man samlar på sig i en bil för vi har köpt en ny bil! Vi får hem den nästa vecka. Det blev ett väldigt spontant köp och det gick väldigt snabbt men jag har vid det här laget lärt mig att det gör det när det gäller Johan haha. Men det blir roligt att få hem den nya pärlan! Den är såå fin!! 

(null)

Framme i Vinnersjö hos min farmor och farfar. Tjejerna blev bortskämda med så fina påskägg av pappa och Maria och min farmor hade sytt så fina tavlor till tjejerna <3 

(null)

Vackra unge <3 

(null)

Jag älskar att hänga i Vinnersjö där jag är uppväxt och det blir på något sätt ännu mysigare att göra det tillsammans med barnen. Våra barn. Att jag har fått växa upp på landet i denna idyll är jag otroligt tacksam för. 

(null)

Barnen ÄLSKAR farmor och farfars höns. De ville aldrig gå därifrån. Så nu är vårt mission att försöka få svärisarna att skaffa höns så att barnen kan hänga med höns lite oftare, haha. Det blir lite svårt att klämma in höns på våran lilla gård... 

(null)     

Belle gillar verkligen denna lilla kjol. Man riktigt ser att hon känner sig fin i den <3 

(null)

Idag när vi kom tillbaka till stugan efter att ha hämtat barnen hos Mami så fick barnen leta påskägg på gården. 

Belle är en riktig gottegris men Lily äter knappt godis eller gottigheter alls. Märkligt hur de kan bli så olika med exakt samma uppväxt haha. 

(null)

Lily kommer ju ihåg stugan och har pratat om den mycket under vintern men Belle kommer nog inte ihåg riktigt. Hon var ju bara drygt ett år sist hon var här. Hon gick runt och tittade nyfiket i alla rum och kände sig för. Lily hoppade rakt in och kände sig hemma direkt och röjde precis som om vi varit här igår. 

(null)

Lily byggde på påskpyntet som Mami fixat med lite ägg också. Lily längtar redan tills det är dags att klä granen så det här är ju bra tills vidare haha. 

(null)

Vi hamnade såklart nere på stranden. Vi brukar ofta göra det när vi är här.. Vi har varit ute hela eftermiddagen trots att det varit kallt och blåst mycket. Så mysigt!

(null)

(null)

Våran största lilla bebis, Hugo <3 Trots två människobarn in i familjen så är han fortfarande lika viktig och lika älskad! 

(null)

Min underbara familj. 
För 6 år sedan så hade jag ingen aning om att hela mitt liv väntade runt hörnet... 
MITT ALLT! <3 

(null)

Bullmamman.se

Ååååh❤️ Världens finaste ni! Som jag längtar efter er!❤️

Svar: Vi också 🥰🥰♥️
Evelina Nilsson