Vi är INFLYTTADE på världens favoritplats!

Vi är ÄNTLIGEN installerade i stugan för säsongen. Vi brukar ju alltid öppna upp våran älskade stuga vid påsk och så även i år. Vi har längtat såå mycket och varit såå taggade men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte har känt att det skulle bli lite jobbigt att öppna upp allting också. Det är ju en hel del jobb och fix för att få igång allting eftersom vi stänger igen stugan helt under vintern. 

Vi var och hälsade på min farmor och farfar i förmiddags innan vi åkte till stugan och sen hade mamma sagt att hon ville ta barnen ett dygn så att vi skulle få igång allting i lugn och ro (finaste Mami <3) så vi åkte till henne och lämnade av barnen runt lunch. Jag var så himla frusen efter att ha hängt ute hos farmor och farfar i ett par timmar i alldeles för lite kläder och började inse att vi skulle komma till en genomfrusen stuga med många timmar av städning, få igång vatten, vädring av allt, bäddning och sånt framför oss - och att det skulle ta många många timmar innan värmen ens skulle sprida sig i huset....

... men så när vi kommer i bilen och äntligen får syn på våran underbara stuga så ser vi att det lyser en lampa i vårt sovrum. Vi trodde att vi hade stängt av alla lampor men så tänkte vi att vi mycket möjligt hade kunnat glömt den, men så ploppade det upp en liten, liten hoppfull tanke att någon kanske hade varit där och slagit på värmen till oss. 
Men oh my.... När vi väl kom fram så möttes vi av påskris vid entrén, det var varmt i hela huset, allt var städat och skinande rent, sängarna var ibäddade, blommor stod på bordet och det var påskpyntat med rosetter i påskris och ett varsitt påskägg låg på våra sängar. Det var verkligen så fint och mysigt!!! Och allt var redan gjort?!? Allt som vi skulle fixa hela dagen?!
Jag bara sjönk ihop och kände den största tacksamheten som jag känt på väldigt länge. Det var såå fint och ombonat och vi blev så otroligt glada! Det var nästan så att det kom en liten tår av kärlek <3 Finaste, underbaraste, BÄSTA mamma, mormor och musch hade gjort allt som vi skulle ha gjort idag. Hur stora hjärtan kan man ens ha?? Och vad har jag gjort för att förtjäna så många fantastiska människor med väldigt stora hjärtan i mitt liv? <3 Magiskt. TUSEN MILJONER TACK ÄLSKADE NI! 

(null)

Joppla

Nej men jag dör vad snälla dom är!!!!! Ja vilka människor vi har runtomkring oss ❤️❤️❤️

Svar: Verkligen 🥰🥰
Evelina Nilsson