Home home

I tisdags ringdes Lily hem vid lunchtid men jag hann åtminstone jobba några timmar innan det var dags för ännu en VAB-vecka. 


Tisdag:
Fruktstund! 

(null)

En trött och slö liten stor tjej som älskar att vara hemma just nu. Hon vill inte åka hemifrån alls utan bara vara hemma, och helst med mig. 

(null)

Jag och Lily experimenterade lite och gjord Oobleck för första gången (Google it). Hon älskade det och vi stod där och testade massa olika saker hur länge som helst och såg det gå från hårt till löst, och så hårt igen! Succé. 

(null)

Onsdag; 

Igår behövdes jag på jobbet på eftermiddagen så jag och Lily åkte till kontoret och jobbade resten av eftermiddagen. Det är tur att tjejerna älskar att vara på jobbet för det kommer nog bli en hel del av det framöver. Lily älskar att få små uppdrag så att hon känner sig delaktig. 

(null)

Torsdag: 

Idag var jag iväg till Uppsala för att köpa gardiner till jobbet. 

(null)

Jag kan inte åka till Uppsala utan ett stopp på Gränby oavsett vad mitt ärende är från första början.. 

(null)

Det blev en ’mango mania’ till sen lunch kl 16 när det var dags att åka hemåt igen. Det var tänkt att Lily och Belle skulle sova hos svärisarna inatt men Lily ville inte så hon blev kvar hemma. Lilla hemmatjejen <3

(null)

När jag kom hem så hade alla våra syrener blivit nedsågade. Detta händer alltid när Johan är hemma.. Han har ont i halsen och är förkyld så han kan inte vara på jobbet och riskera att smitta ner alla... och då drar han igång något nytt litet projekt. Nu ska vi sätta upp en året-om-grön häck och så ska vi bygga ut altanen massor. Det blir spännande! 

(null)     

Bara jag som är glad för mina jeans som jag fick av SIS för någon vecka sedan. Så fina och SKÖNA!! 

(null)

Ikväll kände jag för en kvällspromenad och jag fick med mig Lily. Så mysigt med kvalitetstid med ett barn i taget. Så himla mäktigt ändå att man numera faktiskt kan umgås med din dotter på ett helt nytt sätt. Nu hänger vi liksom <3 

Vi hittade massor med blåsippor! 

(null)

Lily sprang halva promenaden. 

(null)

Och så här glada var vi över kvällens mysprommis bara hon och jag (och Hugo såklart) <3 

(null)


Bullmamman.se

Vackra du!😍❤️

Svar: Du är vacker 🥰♥️🌟
Evelina Nilsson

Jeans tokig

Snygga jeans. Vart hade hon köpt dem? ;)

Svar: Visst är dom? 🥰 Dom är från HM. Jag har faktiskt köpt flera jeans från hm den senaste tiden och som jag älskar dom 😍 Särskilt MOM-jeansen 🌟👊🏼
Evelina Nilsson

Anonym

Tack. Ja, H&M har så mycket snyggt. Och bra pris på jeans😆