Green is fiiin!

Igår hade vi mysigaste dagen. Vi fick äntligen träffa killarna igen (Wilton och Vidar såklart - vilka annars liksom?) och som vi saknat dom!! Mosters älsklingar som jag saknar varje sekund som jag inte är med dom <3 Jag har aldrig gillat barn och jag var till och med lite orolig för att jag inte skulle älska mina barn lika mycket som alla andra säger att dom gör när jag var gravid med Lily (sån himla waste of oro - jag älskar ju sönder våra tjejer och skulle göra allt för dom!!!!) Dessutom kändes det så konstigt när någon så nära mig (my SIS) skulle få barn, hur skulle det bli liksom? Men jisses, dom där gullkillarna är ju som mina egna och som jag älskar dom. 
Lilys nya grej är att gå runt och säga att "Wilton är min bästa kompis OCH min kosin (som hon säger)!" Så fort de ses kramas de bamsekramar och igår gick de runt och höll varandra i handen under hela "påskvandringen" som vi gick i Österfärnebo där min mormor och morfar bor. Så himla gulliga och kärleksfulla med varandra. Stolt hej. 

Jaja. Vi packade iaf ihop oss igår fm och lämnade stugan för att först hälsa på min mormor och morfar (ute ofc!). Hela syskonskaran var på plats (förutom josefin och Dan då såklart som är "fast" i LA - jag menar, hade de inte varit för coronan så hade de väl bergis dykt upp för lite påskfirande i Sweden). Vi grillade korv, åt supergott fika som mormor hade fixat och så var barnen och brors ute och åkte en sväng med morfars nya vrålåk. 

Efter ett par timmar åkte vi syskon vidare till Mami och där bjöd hon på lunch och en supergod rabarberpaj. Barnen fick leta påskägg som finaste Furuviks-påskharen hade fixat. Lily och Belle fick så himla fina sneakers. "Åh wow! Kolla vilka snabba skor!" sa Lily så fort hon öppnat. Sen ville ingen av dom ta av sig dom. De försökte ta dom till förskolan imorse men jag sa att de fick bli "kalasskor" ett litet tag iaf. Det kan ju vara roligt att ha dom fina ett tag iaf.. 

Vi åkte hemåt vid 16-tiden och hemma blev det uppackning, tvättrace och fixa lite för att bli redo för ny vecka. 
Åh vilken mysig påsk vi har haft! Vi har haft otroligt mysigt och lugnt häng i stugan, massa kvalitetstid med min lilla familj och en hel del häng med min stora familj också. En helt perfekt långhelg om man frågar mig <3 Hoppas ni också haft en fin ledighet! 

(null)

(null)

(null)