Myskväll med mitt stora hjärta!

Idag har jag varit igång mer än på länge. Jag håller på att försöka analysera vad som triggar smärtan, om jag på något sätt kan påverka smärtnivå själv osv och försöker därför prova olika saker för att se om det i sin tur ger något slags mönster... To be continued.

Imorse promenerade jag och Hugo (och barnen obviously) till förskolan för att lämna tjejerna kl 08. Efter att vi sagt hejdå till älsklingarna tog jag och Hugo en extra runda innan vi vände hemåt. När vi kom hem gjorde jag undan lite vardagssysslor. När jag kände mig klar hemma gick jag och Hugo och shoppade olja och sen gick vi vidare till nya lokalen (Elservice) och oljade in disken som så småningom förhoppningsvis ska bli en kassadisk. När vi var klara där promenerade vi hem och fixade i ordning lite i lekstugan innan det var dags att ge sig ut på ännu en promenad för att hämta hem våra små älsklingar igen. När vi kom hem röjde vi i lekstugan i två timmar (!!). Våra barn leker normalt inte med samma sak i mer än 5 minuter i sträck så lekstugan fick ett mycket bra betyg. Succé. 

När Johan kom hem blev det spaghetti, köttbullar och ketchup till middag. Fancy ska det vara när det är måndag. 

Hoppas ni haft en bra start på veckan.
Kram på er

(null)

Här är bild på två av mina fyra inredningsinköp som jag gjorde för ett par veckor sedan hos gulliga Gun ute i Hedesunda. *Ping* Hon har öppnat en jättemysig liten gårdsbutik med hur mycket fint som helst! Jag hade kunnat köpt hela butiken. Tips till alla er som bor i närheten. Det är absolut värt ett besök. 

(null)

(null)

Utöver detta köpte jag även en jättefin grå "stenburk" och en sån där sak som man släcker ljus med. Lily äälskar den och det har blivit hennes viktigaste uppdrag här hemma varje kväll; att släcka ljusen när vi ätit färdigt middagen. 
Tips tips tips! GJ Återbruk och Inredning. Åk och shoppa loss vettja!